Skriv ut

Skapa PDF

Låssmed - etablerad! Nu finns ett gyllene tillfälle att ta över ett etablerat låsföretag i norra Stor-Stockholm för en licensierad låssmed.

Fakta

Bransch: Tjänsteföretag
Pris: Kontakta mäklaren.
Län: Stockholm

Information

Beskrivning

Låsföretaget har haft verksamhet sedan över 30 år tillbaka och har en välmående kundstock av större företag och organisationer både inom det offentliga och privata. Med detta följer en god efterfrågan på företagets tjänster. Omsättningen under 2016 låg på 2,8 mkr (ex moms.) Den nuvarande ägaren har drivit verksamheten sedan starten men vill nu lämna över till en ny ägare med möjligheter att förnya och utveckla verksamheten. Här har man möjlighet att ta över en verksamhet i en bostadsrättslokal centralt i ett av kommunens lokala centrum. Här finns dessutom goda förutsättningar att öka försäljningen till befintliga större kunder, men även för att arbeta mer strategiskt med fler marknadsföringsinsatser framförallt på hemsida och i sociala medier. Lokalen är på totalt ca 130 kvm och är fördelad på ett gatuplan med butiksdel med kassadisk, personalutrymmen, separat kontor och toalett. I samma lokal finns ett källarplan som är inrett för lager och med kontorsplats. Hela rörelsen säljes i första hand genom en överlåtelse av inkråmet exklusive bostadsrättslokalen. Omsättning 2017 p: 2,6 mkr (ex. moms). Rörelseresultat: Positivt. I detta ärende arbetar vi med sekretess. OBS! Vänligen respektera att inte störa personalen, kontakta ansvarig mäklare för eventuell visning. Prospekt med utförlig information erhålles efter kontakt med företagsmäklare Mats Eriksson, TACTIC Företagsförmedling, 070-462 97 55, mats.eriksson@tactic.se.

Utförande

Bransch

Tjänsteföretag

Startår

1982

Verksamhet

Låssmed med etablering sedan 1980-talet.

Resultat

Vinst

Ekonomi

Pris

Kontakta mäklaren.

Varför är detta en bra investering?

Låsföretaget har haft verksamhet sedan över 30 år tillbaka och har en välmående kundstock av större företag och organisationer både inom det offentliga och privata.

Sökhjälp