Skriv ut

Skapa PDF

Hospitalsgatan 6

härnösand

Som ett stort lustslott ligger denna byggnad leende, med fönster vid fönster i en vacker natur vid stranden av det Bottniska havet.

Fakta

Bransch: Hotell/Turistföretag
Kommun, område: Härnösand,
Karta

Information

Beskrivning

Ett stort vandrarhem med sina dryga 100 rum, vackert liggande på stranden av det Bottniska havet, och alldeles intill E4, Sveriges flitigast trafikerat väg. Riktigt stort potential och oerhörda möjligheter för den riktigt driftige entreprenör. Kanske en vägrestaurang med övernattningar mm. I fastigheten finns det också ett "grottsystem" i källaren, passande till "tunnelkrig" eller något spel typ Laserdome eller Boda Borg. Oerhört stort utrymme för utveckling med en total yta på nästan 10000 m2, inkluderande vandrarhem, restaurang, sporthall, verkstadslokaler mm. Det är bara fantasin som sätter gränsen.

Utförande

Bransch

Hotell/Turistföretag

Startår

2015

Verksamhet

Vandrarhem, boende, restaurang, fritidsaktiviteter.

Resultat

Vinst

Omgivning

Vägbeskrivning

Centrala Härnösand intill E4.

Varför är detta en bra investering?

En välkänd, spännande byggnad. Ett landsmärke för Härnösand. Varje dag passerar dessutom tusentals bilar på E4. Stor utvecklingspotential för en driftig entreprenör som kan ta vara på de kulturella, historiska värden som fastigheten erbjuder. En vistelsemiljö som få kan kopiera.

Dokument

Länkar

Sökhjälp