Skriv ut

Skapa PDF

Vagngatan, Pilängen

örebro

Nu startar vi försäljningen av 42 st bostadsrättslokaler i Örebros mest expansiva verksamhetsområde Bista-Pilängen.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Pris: 769 000 kr. Priset är från 799 000:- beroende på storlek. Tillkommer månadsavgift från 3 669 kr/mån.
Storlek: 5 530 m²
Tillträde: 2018-01-01 Tillträdesdagen är preliminär.
Karta

Information

Beskrivning

Nu startar vi försäljningen av 42 st bostadsrättslokaler i Örebros mest expansiva verksamhetsområde Bista-Pilängen. Gör en långsiktig investering för ditt företag och sänk samtidigt dina lokalkostnader! Werkstaden Fastigheter erbjuder möjlighet att förvärva nyproducerade verksamhetslokaler i industriområdet Pilängen på adressen Vagngatan. Lokalerna erbjuds i två olika storlekar och byggs på en stor tomt med väl tilltagna ytor för parkering och möjlighet till uppställningsyta. Projektet beräknas vara klart för inflyttning under början av 2019. Sänk dina lokalkostnader och investera samtidigt i en modern fastighet placerad i en av Sveriges snabbast växande regioner. Med bostadsrättsformen undviker du höga hyror samtidigt som du äger din egen lokal som du kan hyra ut i andra hand vid behov. Lokalerna ligger i Pilängen som är ett av Sveriges hetaste logistiklägen i landets femte största arbetsmarknadsregion mitt emellan Stockholm, Göteborg och Oslo nära trafikleder som E18, E20 och riksväg 50. Moderna lokaler går att köpa från 100 kvm och uppåt med en månadsavgift på ca 3669 kr/mån. Observera dessutom att skuldsättningen i bostadsrättföreningen är jämförelsevis låg. Fördelarna med att köpa verksamhetslokal i bostadsrättsform är många: • Bostadsrättsformen innebär att man investerar i och äger rätten att nyttja lokalen. • Den samlade lokalkostnaden är ofta ca 50% lägre än att hyra eller bygga själv. • Lokalerna är nya, moderna och flexibla och kan enkelt anpassas utifrån verksamhetens behov. • Det går alldeles utmärkt att köpa och kombinera flera enheter genom att ta bort mellanväggarna. • Gemensam drift och underhåll av fastigheten ingår i månadsavgiften. • Andrahandsuthyrning är tillåten. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andreas Olofsson på Mäklarhuset, andreas.olofsson@maklarhuset.se eller 070-7586208.

Utförande

Planlösning

Markplan: - 100 kvm/per modul på nedre plan som lämpar sig för garage/lager/verkstad. - Betonggolv - OBS flera moduler kan slås ihop om större ytor behövs. - Ca 6 m i takhöjd på nedre plan (ca 3.5 under loftet). - 4 m bred och 4.5 m hög garageport (vikportar) med separat dörr/kundentré. - Varje lokal har en egen golvbrunn. - Oljeavskiljare - Förberett med uppstick för kök och WC/Dusch/Pentry. - Mellanväggar av stenullselement E130 - Grundbelysning i tak 300 lux Plan 1 (Entresol): - Träbjälklag med spångolv. - Ca 25 kvm loft som lämpar sig som kontorsyta eller utökad förvaringsyta, intern trappa till loftet. - Vitlackerade ståltrappor med räcke. - Grundbelysning i tak. - Ca 2.7 m till tak.

Byggnader

Byggnad 1

Byggår

2018

Grund

Platta på mark

Stomme

Stål alt limträ

Fasad

Väggelement typ Sandwich med b

Tak

Takpapp Typ B, isolering stenu

Ventilation

Självdrag i liten enhet, FTX i stor enhet. Varje enskild bos

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten och avlopp.

Uppvärmning

Fjärrvärme via Radiatorer/luftvärmepump Varje lokal förses m

Ytor Antal Area
Övrigt 5 530
Tomtarea 13 291

Ekonomi

Pris

769 000 kr. Priset är från 799 000:- beroende på storlek. Tillkommer månadsavgift från 3 669 kr/mån.

Driftkostnad

2 000 kr/år

Omgivning

Företag i närheten

Örebroregionen har två år i rad placerat sig på andra plats i Intelligent Logistiks rakning av Sveriges bästa logistiklägen. Pilängen är en del av Sveriges kanske hetaste områden för logistikverksamheter. Korsningen E18/E20 tillhör en av landets mest trafikerade motorvägskorsningar och ligger i princip mitt emellan Göteborg, Oslo och Stockholm. Härifrån når man 70 % av Sveriges befolkning inom tre timmar. Idag är ett hundratal företag verksamma i området. Dessa företag sysselsätter ca 3000 personer. Att etablera sig i Pilängen sänker inte bara dina lokalkostnader väsentligt utan ger dig dessutom möjlighet att investera i en modern fastighet i ett attraktivt läge med hög potential till värdestegring. Örebro Truckstop i närliggande Berglunda industriområde är en komplett anläggning för service för den tunga trafiken. Där finns ca 90 uppställningsplatser för tung trafik och fyra truckdieselanläggningar. I anslutning till Örebro Truckstop finns restaurang, tvättar, däckservice mm. Stora centrallager finns i området, bl.a. Onninen, Solar, DHL, Systembolaget Schneider Electric m fl. I övrigt domineras området av transport- och speditionsföretag, t.ex. Bengts Åkeri, DB Schenker, PostNord, DSV Road, Närkefrakt, ÖGS-Bolaget m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage

- Varje enhet har en dedikerad lastzon på ca 35 kvm utanför porten. Ett stort antal gemensamma parkeringsplatser kommer dessutom att finnas tillgängliga. - Handikapp- och gemensamma kundparkeringar

Kommunikationer

Kollektivtrafiken i Örebro är väl utbyggd och försörjer Pilängen och närliggande industriområden med bra bussförbindelser. Nära anslutning till E18/E20. 5 km till centrum och 200 meter till bussförbindelse.

Övrig information

Övrigt

Länk till digital projektbroschyr: https://cdn.flipsnack.com/widget/v2/flipsnackwidget.html?hash=ftpldi3jv&flipbookHash=0b1cbb05683bce3e163a8a1i85948296&t=636511857449269978 Länk till ytterligare information beskrivningen: https://www.maklarhuset.se/bostad/sverige/orebro/orebro/vagngatan/324945.

Länkar

Vagngatan
Sökhjälp