Skriv ut

Skapa PDF

Sundsvall/Härnösand Flygplats, Timrå

timrå

Kontorslokaler på Sundsvall-Timrå Airport.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 300 - 800 m²

Information

Beskrivning

Nära till allt, när du har kontor på Västernorrlands största flygplats! Kontorslokalerna är perfekta för dig som behöver ligga på bra pendlingsavstånd från viktiga städer i regionen. Närheten till flygplatsen gör dessutom att resten av Sverige kommer lite närmare. Det finns möjlighet att hyra sammanhållna kontorslokaler på cirka 800 kvm. I utrymmena finns också möjlighet att hyra utrymmen med bastu, med utsikt mot landningsbanan. Det finns rikligt med P-platser att hyra i anslutning till lokalerna. Är du intresserad av en visning av lokalerna, eller behöver du mer information? Hör av dig till oss!

Utförande

Planlösning

Kontorslokaler i två plan. Idag finns det både ytor som går att använda som kontorslandskap samt en del rum i varierande storlek. En trappa upp från lokalen finns det gamla vädertornet som är taget ur bruk.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 300 800

Omgivning

Kommunikationer

Läget på lokalerna erbjuder utmärkta kommunikationer dels genom flygplatsen men också genom sin närhet till E4:an. Det är bara några minuter med bil in till Timrå. Åker du ytterligare 10-15 minuter, i sydlig eller nordlig riktning på E4:an, kommer du till Sundsvall respektive Härnösand. Bra pendlingsavstånd till viktiga städer i regionen.

Sundsvall/Härnösand Flygplats
Sökhjälp