Formvägen 16, Umeå, UMEÅ - Butik
Industri/Verkstad
Kont

Umeå | UMEÅ

Favorit Dela

Formvägen 16

Modern kontorslokal med butik och verkstadsdel på Formvägen - Ersboda.

Beskrivning

Modern butik- och verkstadslokal i två plan med hiss och centralt läge på Formvägen 16, Ersboda. Lokalen har många möjligheter där man kan kombinera den ljusa och moderna kontorsdelen med försäljningsytor och det praktiska lager och verkstadsdelen. Lokalen kan verksamhetsanpassas efter individuella behov. Konntakta affärsansvarig Niklas Brander för ytterligare information.
  • Total yta

    607 m2


Utförande

Planlösning:

Den ljusa lokalen är uppdelad i två plan och har hiss. På delar av entréplan och hela övre plan finns ljusa och moderna kontorsytor med konferensrum och samlingsrum. I anslutning till butiksdelen i nedre plan finns stor lagerdel som även kan användas som butiksdel. Intill finns verkstadsdel med hög port och stora härliga arbetsytor.


Omgivning

Omgivning/natur:

Stora Birks handelsområde ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Leos lekland, Svenska Hem, Electrolux Home, Laitis och mycket annat.

Närservice:

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Kommunikationer:

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder området goda parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Niklas Brander

Niklas Brander

niklas.brander@np3fastigheter.se

090- VISA NR 090-695 34 75

Marknadsförs av NP3 Fastigheter
np3fastigheter.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Formvägen 16