Björnvägen 15E

Umeå , Umeå
Spara Dela
Spara Dela
Yta

10 - 100 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Kontorsrum på attraktivt kontorshotell med bra läge på Mariedal/Ersboda

Perfekta lokaler anpassat för den mindre/medelstora företagaren som söker eget kontorsutrymme i attraktivt företagshotell på Björnvägen 15E på Mariedal/Ersboda. Lokalerna kan efter överenskommelse anpassas allt från 10 kvm och upp till 100 kvm eller mera. Här får du tillgång till stora allmänna utrymmen med gemensamt köksdel, konferensavdelning, trevliga hotellkamrater och mycket annat. Kontakta affärsansvarig Niklas Brander för ytterligare information. Välkommen!

Övrig information

Övrigt:

Stora Birks handelsområde på MariedalErsboda, vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Electrolux Home, Skog och Trädgård, Ohlssons tyger, Laitis, Hyllcenter och mycket annat.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 100

Utförande

Planlösning:

Ljusa och trivsamma kontorsrum allt från ca 10 kvm och upp mot 100 kvm och mera. Rummen ligger i direkt anslutning till öppna trevliga ytor med bland annat köksdel, allmänna ytor och konferensdel.

Dokument

Planlösning
Planlösning

Omgivning

Omgivning/natur:

Stora Birks handelsområde på Mariedal, vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Electrolux Home, Skog och Trädgård, Ohlssons tyger, Laitis, Hyllcenter och mycket annat.

Närservice:

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Mariedal/Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.
Björnvägen 15E