Kista
| Kista

Favorit Dela

Färögatan 7

Trevligt kontor mot ljusgård.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    481 m²

  • Hyra:
Välkommen till centrala Kista och denna trevliga och ljusa kontorsyta med flexibel planlösning alldeles intill Kista Galleria. Kontoret har gångavstånd till det mesta och är beläget ett stenkast från Jan Stenbecks Torg. Kontakta oss för mer information.
  • Total yta

    481 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Knarrarnäs 3

Planlösning:

Funktionellt kontor med avgränsning mot ljusgård. Planlösningen går att anpassas efter hyresgästens behov och önskemål.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Kista befinner sig i en spännande och expansiv fas och många företag finns etablerade i området. Kista lockar både svenska och internationella företag och ingen annanstans i Sverige finns så många arbetsplatser samlade på en så begränsad yta. Kista Science City är Norra Europas ledande område och nära 10 000 företag och 75 000 anställda verkar för närvarande här. I området finns gott om restauranger, butiker, service, hotell, gym- och motionsanläggningar.

Närservice:

Kista Galleria ligger cirka 2 minuters promenad från fastigheten och erbjuder all möjlig tänkbar service. Bland annat finns post, bank, mataffär, apotek, biograf och systembolag. Därtill finns ett stort utbud av restauranger och butiker. I Kista finns även Kistamässan samt Scandic - Victoria Tower.

Kommunikationer:

Kommunikationerna till Kista är goda gällande såväl tunnelbana som pendeltåg och buss. Med pendeltåget (station Helenelund) tar man sig smidigt till bland annat Arlanda, Uppsala samt Stockholm City. För den bilburne är förbindelserna goda i både norr-södergående riktning samt i öst-västlig riktning. Kista ligger nära E4:an och E18.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Natalia Ben Jemia

Natalia Ben Jemia

natalia.benjemia@klovern.se

010- VISA NR 010-482 71 01

Marknadsförs av Klövern AB
Kanalvägen 15
18330 Täby
klovern.se
Färögatan 7

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör