Kyrkogatan 18A, Centrum, MORA - Butik
Kyrkogatan 18A, Centrum, MORA - Butik

Centrum | MORA

Favorit Dela

Kyrkogatan 18A

Stor öppen affärslokal på 2 plan mitt på gågatan med bra parkeringsmöjligheter.

Beskrivning

Stor fin affärslokal i två våningar.
  • Total yta

    2560 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Mora har ett vackert läge vid sjön Siljans norra strand och drygt 20 000 invånare. Orten är kanske mest känd för Vasaloppet, Dalahästen och Tomteland. I Mora har du närhet till fina natur- och rekreationsområden och ett av Sveriges bästa skidområden. Här finns även två alpina anläggningar. Mora är också ett centrum för handel, hantverk och industri med starka varumärken som exempelvis Morakniv. Det råder ett vänligt företagsklimat och näringslivet präglas av tillverkande industri, turism och handel. Här f

Närservice:

Bank, livsmedelsaffärer, friskvård och lunchrestauranger ligger på bekvämt gångavstånd.

Kommunikationer:

Gångavstånd till buss- och tågstationen. Ca 7 km till Mora-Siljan flygplats. Lokaltrafiken och de regionala linjerna körs av Dalatrafik, www.dalatrafik.se.


Övrig information

Övrigt:

Mora är ett centrum för handel, hantverk och industri med starka varumärken som exempelvis Morakniven, Mattsson Metal AB och AB Wibe. Det råder ett vänligt företagsklimat och näringslivet präglas av tillverkande industri, turism och handel. Här finns ett 100-tal butiker där tradition och förnyelse går hand i hand, en stark samverkan och ”Mora-anda”. En attraktiv plats för innovativa företag och människor.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Markus Westman

Markus Westman

markus.westman@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 97 51

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
dios.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kyrkogatan 18A

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör