Skriv ut

Skapa PDF

Kyrkogatan 18A, Centrum

mora

Stor öppen affärslokal på 2 plan mitt på gågatan med bra parkeringsmöjligheter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 2 560 - 2 560 m²
Karta

Information

Beskrivning

Stor fin affärslokal i två våningar.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 2 560 2 560

Omgivning

Omgivning/natur

Mora har ett vackert läge vid sjön Siljans norra strand och drygt 20 000 invånare. Orten är kanske mest känd för Vasaloppet, Dalahästen och Tomteland. I Mora har du närhet till fina natur- och rekreationsområden och ett av Sveriges bästa skidområden. Här finns även två alpina anläggningar. Mora är också ett centrum för handel, hantverk och industri med starka varumärken som exempelvis Morakniv. Det råder ett vänligt företagsklimat och näringslivet präglas av tillverkande industri, turism och handel. Här f

Närservice

Bank, livsmedelsaffärer, friskvård och lunchrestauranger ligger på bekvämt gångavstånd.

Kommunikationer

Gångavstånd till buss- och tågstationen. Ca 7 km till Mora-Siljan flygplats. Lokaltrafiken och de regionala linjerna körs av Dalatrafik, www.dalatrafik.se.

Övrig information

Övrigt

Mora är ett centrum för handel, hantverk och industri med starka varumärken som exempelvis Morakniven, Mattsson Metal AB och AB Wibe. Det råder ett vänligt företagsklimat och näringslivet präglas av tillverkande industri, turism och handel. Här finns ett 100-tal butiker där tradition och förnyelse går hand i hand, en stark samverkan och ”Mora-anda”. En attraktiv plats för innovativa företag och människor.

Kyrkogatan 18A
Sökhjälp