Skriv ut

Skapa PDF

Storgatan 32, Centrum

örnsköldsvik

Nu har du chansen att hyra en trevligt lokal med flexibla möjligheter i hjärtat av Örnsköldsviks centrum, med inbjudande entré och god exponering.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Hyra: Hyran sätts efter dialog beroende på hur mycket hyresvärd respektive hyresgäst ställer i ordning lokalen för rätt ändamål.
Storlek: 300 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu har du chansen att hyra en trevligt lokal med flexibla möjligheter i hjärtat av Örnsköldsviks centrum, ett stenkast från Oskargallerian och shoppingstråken. Nybyggd, ljus och inbjudande entré till lokalen med god exponering åt tre håll. Lokalen är lämplig för t ex kontor, butik, webbshop, lager eller annat. Belägen på Storgatan, bara ett stenkast från Oskargallerian och gågatan har du god kontakt med shoppingstråken. Den glasbeklädda entrén ger ett inbjudande intryck och har goda exponeringsmöjligheter ut mot gatan där många människor passerar. Lokalen på 300 kvadratmeter har alla möjligheter att inredas efter dina önskemål. Läget i en återvändsgränd är en bra plats för verksamhet som behöver ligga centralt men ändå ha utrymme för att parkera företagsbil eller liknande för i- och urlastning av varor. Samtidigt är lokalen lättillgänglig både för den bilburne och för fotgängare då det finns gott om parkering på gatan ovanför. Hiss finns för leveranser och persontransport. Möjlighet att hyra personalparkeringar med motorvärmare i anslutning till fastigheten. Hyr du här hamnar du i en välskött fastighet där övriga hyresgäster är lugna, pålitliga och skötsamma. Fiber är indraget i fastigheten. Är du intresserad av en visning, kontakta oss och berätta om dig och din verksamhet så berättar vi mer.

Utförande

Byggår

1989

Renoveringsår

2017

Antal rum

1, anpassningsbart

Planlösning

Stor kvadratisk lokal med ett rum och pelare som är anpassningsbar efter typ av verksamhet. Lokalen inbjuder till flexibla lösningar som attraherar bolag som lätt vill kunna ställa om sin verksamhet i kontoret. Två utgångar i bakre delen. Stor inbjudande glasentré mot Storgatan. Möjligheter finns att bygga kök, kundtoalett och personaltoalett.

Teknisk information

Uppvärmning

Fjärrvärme

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Lokalen ligger just där Storgatan slutar som gågata och övergår till biltrafik, vilket gör att kontakten med shoppingstråken är god. Dessutom är lokalen lätt att nå både till fots och med bil.

Ventilation

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 300

Ekonomi

Hyra

Hyran sätts efter dialog beroende på hur mycket hyresvärd respektive hyresgäst ställer i ordning lokalen för rätt ändamål.

I hyran ingår

Värme

Omgivning

Omgivning/natur

Strategiskt belägen i centrala Örnsköldsvik och vackra Höga Kusten. Stadsmässig puls kännetecknar området men i kombination med trivsamt lugn och tid för avkoppling tack vare läget i slutet av en gågata med en inbjudande konstnärligt utformad bänk för en stunds relax.

Företag i närheten

Cityläget med frisör, Subway, ostbutik, hälsokafé och kontorshotell inom 50 meter gör att många människor passerar förbi lokalen. Utökar du området till 150 meter hittar du apotek, den välbesökta Oskargallerian med såväl butiker som service, Örnsköldsviks Allehanda, Länsförsäkringar, optiker och bank.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjligheterna är goda längs med Nytorgsgatan strax ovanför och det finns möjlighet att hyra personalparkeringar med motorvärmare i anslutning till fastigheten.

Närservice

Här har du nära till allt!

Kommunikationer

Nära till kollektivtrafik samt även tåg och bil. 25 minuter med bil till flygplats.

Skyltläge

En stor skylt med belysning ovanför den stora entrén är väl exponerad åt tre håll, bl a mot shoppingstråk. Dessutom finns tre mindre fönster med goda skyltmöjligheter.

Övrig information

Övrigt

Lokalen är idag helt tom, vilket innebär fullödiga möjligheter till utformning efter dina och din verksamhets behov vad gäller exempelvis utformning av kök, toaletter, väggar, osv. En personaltoalett finns redan i anslutning till lokalen, likaså avlopp och ventilation.

Storgatan 32
Sökhjälp