Gatan utanför lokal
Ingång från Barnarpsgatan
Välkomnande trapphus med hiss
Inspirationsbild kontor
Inspirationsbild kontor
Inspirationsbild kontor
Inspirationsbild kontor
Inspirationsbild kontor
Omgivning
Omgivning
Planritning plan 5
Hur planritningen kan se ut på plan 5

Västra centrum | Jönköping

Favorit Dela

Barnarpsgatan 13

Fin lokal belägen mitt på pulserande Barnarpsgatan och med gångavstånd till det mesta.

Beskrivning

Här finns en möjlighet att få toppmoderna kontorslokaler skräddarsydda utefter din verksamhet. Lokalerna är belägna mitt på pulserande Barnarpsgatan med gångavstånd till det mesta. Utmärkt för dig som är ute efter ett modernt kontor mitt i Jönköping city. Ytan är fördelad på ett plan med två trapphus och kan eventuellt delas av i två till fyra mindre kontor. För företag och verksamheter som har många pendlare är detta läge optimalt då både citybussar samt Jönköpings station nås inom 5 minuter. I nära anslutning av lokalen finns kommunens egna parkeringshus Per Brahe där personal och eventuella kunder kan parkera. Det finns gott om restauranger och caféer i närheten som Napoléon, Glädje och Caffé Nero samt Nordic Wellness gym och Hemköp.
  • Total yta

    1350 m2


Ekonomi

Hyreskostnad:

Från 1 850 kr/kvm kallhyra


Utförande

Planlösning:

Lokalen är i dagsläget helt tom och du som hyresgäst är med och utformar lokalen helt efter dina önskemål tillsammans med en arkitekt. Ny ventilation, ny rumsindelning och nya ytskikt gör lokalen optimal för dig som vill ha en toppmodern lokal i centrala Jönköping.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Omgivningen utgörs av blandad centrumbebyggelse med bl.a. butiker, restauranger, gym, bostäder och kontor.

Företag i närheten:

Företag i närområdet är bl.a. Hemköp, Nordic Wellness, Netto, Forex, Pressbyrån, SF, Den Småländska Kolonin, Glädje, Scandic Hotell och Brasserie Park.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I nära anslutning av lokalen finns kommunens egna parkeringshus Per Brahe där personal och eventuella kunder kan parkera.

Närservice:

Allt inom service finns i närområdet.

Kommunikationer:

För företag och verksamheter som har många pendlare är detta läge optimalt då både citybussar samt Jönköpings station nås inom 5 minuter.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

David Hjalmarsson

Lokalförmedlare

David Hjalmarsson

david.hjalmarsson@quadrent.se

036 VISA NR 036 440 04 96

0701 VISA NR 0701 97 45 54

Marknadsförs av Quadrent
quadrent.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Barnarpsgatan 13

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling i Jönköping med omnejd och fungerar som en länk mellan fastighetsägare och hyresgäster. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Fler annonser från denna annonsör