Skriv ut

Skapa PDF

Barnarpsgatan 13, Västra centrum

jönköping

Fin lokal i två plan belägen mitt på pulserande Barnarpsgatan och med gångavstånd till det mesta.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: Från 1 850 kr/kvm kallhyra
Storlek: 1 350 m²
Tillträde: Efter överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Här finns en möjlighet att få toppmoderna kontorslokaler skräddarsydda utefter din verksamhet. Lokalerna är belägna mitt på pulserande Barnarpsgatan med gångavstånd till det mesta. Utmärkt för dig som är ute efter ett modernt kontor mitt i Jönköping city. Ytan är till viss del fördelad på ett plan med två trapphus och kan eventuellt delas av i två mindre kontor. För företag och verksamheter som har många pendlare är detta läge optimalt då både citybussar samt Jönköpings station nås inom 5 minuter. I nära anslutning av lokalen finns kommunens egna parkeringshus Per Brahe där personal och eventuella kunder kan parkera. Det finns gott om restauranger och caféer i närheten som Napoléon, Glädje och Coffee House by George samt Nordic Wellness gym och Hemköp.

Planlösning

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Lokalen är i dagsläget helt tom och du som hyresgäst är med och utformar lokalen helt efter dina önskemål tillsammans med en arkitekt. Ny ventilation, ny rumsindelning och nya ytskikt gör lokalen optimal för dig som vill ha en toppmodern lokal i centrala Jönköping.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 350

Ekonomi

Hyra

Från 1 850 kr/kvm kallhyra

Omgivning

Omgivning/natur

Omgivningen utgörs av blandad centrumbebyggelse med bl.a. butiker, restauranger, gym, bostäder och kontor.

Företag i närheten

Företag i närområdet är bl.a. Hemköp, Nordic Wellness, Netto, Forex, Pressbyrån, SF, Den Småländska Kolonin, Glädje, Scandic Hotell och Brasserie Park.

Parkeringsmöjligheter/garage

I nära anslutning av lokalen finns kommunens egna parkeringshus Per Brahe där personal och eventuella kunder kan parkera.

Närservice

Allt inom service finns i närområdet.

Kommunikationer

För företag och verksamheter som har många pendlare är detta läge optimalt då både citybussar samt Jönköpings station nås inom 5 minuter.

Dokument

Länkar

Barnarpsgatan 13
Sökhjälp