Mobilia | Malmö

Favorit Dela

Per Albin Hanssons väg 28

Luftig lokal med generös takhöjd och stora fönsterpartier ger ett bra dagsljusinsläpp. Möjlighet att skapa en generös terrass.

Beskrivning

Luftig lokal med generös takhöjd, stora fönsterpartier och taklanterniner ger ett bra dagsljusinsläpp. Här sitter du centralt och bekvämt med alla faciliteter du kan tänkas behöva i omedelbar närhet. Möjlighet att skapa en generös terrass/uteplats i direkt anslutning till lokalen. Entré via separat trapphus.
  • Total yta

    939 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bohus 8

Byggår:

1968

Renoveringsår:

2013

Planlösning:

Flexibel lokal som kan anpassas efter behov, tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just era lokalbehov.


Omgivning

Omgivning/natur:

Här sitter du centralt och bekvämt med alla faciliteter du kan tänkas behöva i omedelbar närhet.

Närservice:

Här sitter du mitt i händelsernas centrum med all service och shopping du kan tänkas önska endast en trappa ned.

Kommunikationer:

Åker du kollektivt har du endast 4-5 minuters promenad till Södervärn som är knutpunkt för lokala och regionala busslinjer. Hållplats för lokala busslinjer finner du strax utanför dörren. Strax utanför dörren ansluter väg E6.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anders Murmark

Anders Murmark

anders.murmark@al.se

070- VISA NR 070-341 53 20

Marknadsförs av Atrium Ljungberg AB (publ)
al.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Per Albin Hanssons väg 28

Om Atrium Ljungberg AB (publ)

Atrium Ljungberg engageras med fördel redan i tidigt skede av flyttprojekt. Vi lägger gärna både tid och energi på att visa hur er verksamhet kan vinna framgång genom att göra välgrundade val av lokalens läge och utformning. Dessutom framtidssäkrar och dokumenterar vi lokalbehovet genom beprövad metodik och rapportform. Atrium Ljungberg är ett fastighetsbolag som utvecklar, förädlar och äger handels- och kontorslokaler på starka delmarknader i Sverige. Vår långsiktighet ger oss möjlighet att vara en långsiktig leverantör av lokaler för alla typer av lokalnyttjare i alla skeden. Genom användandet av egen personal på alla positioner kan vi garantera att våra grundvärderingar långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande genomsyrar alla era kontakter med oss som fastighetsägare.

Fler annonser från denna annonsör