Mobilia
| Malmö

Favorit Dela

Per Albin Hanssons väg 11

Fantastisk lokal med industricharm.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    315 m²

  • Hyra:
Fantastiskt lokal med unik karaktär! Här sitter du centralt och bekvämt med alla faciliteter du kan tänkas behöva i omedelbar närhet. Entré via separat trapphus. Flexibel lokal som kan anpassas efter behov, tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just era lokalbehov.
  • Total yta

    315 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bohus 8

Byggår:

1968

Renoveringsår:

2013

Planlösning:

Flexibel lokal som kan anpassas efter behov, tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just era lokalbehov. Entré via separat trapphus.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Här sitter ni mitt i Mobilia med allt handelsplatsen har att erbjuda. Centralt och bekvämt med alla faciliteter du kan tänkas behöva i omedelbar närhet.

Närservice:

Här sitter du mitt i händelsernas centrum med all service och shopping du kan tänkas önska endast en trappa ned.

Kommunikationer:

Åker du kollektivt har du endast 4-5 minuters promenad till Södervärn som är knutpunkt för lokala och regionala busslinjer. Hållplats för lokala busslinjer finner du strax utanför dörren. Strax utanför dörren ansluter väg E6.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anders Murmark

Anders Murmark

anders.murmark@al.se

070- VISA NR 070-341 53 20

Marknadsförs av Atrium Ljungberg AB (publ)
Box 4200, Smedjegatan 2c
13104 Nacka
al.se
Per Albin Hanssons väg 11

Om Atrium Ljungberg AB (publ)

Atrium Ljungberg engageras med fördel redan i tidigt skede av flyttprojekt. Vi lägger gärna både tid och energi på att visa hur er verksamhet kan vinna framgång genom att göra välgrundade val av lokalens läge och utformning. Dessutom framtidssäkrar och dokumenterar vi lokalbehovet genom beprövad metodik och rapportform. Atrium Ljungberg är ett fastighetsbolag som utvecklar, förädlar och äger handels- och kontorslokaler på starka delmarknader i Sverige. Vår långsiktighet ger oss möjlighet att vara en långsiktig leverantör av lokaler för alla typer av lokalnyttjare i alla skeden. Genom användandet av egen personal på alla positioner kan vi garantera att våra grundvärderingar långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande genomsyrar alla era kontakter med oss som fastighetsägare.

Fler annonser från denna annonsör