Skriv ut

Skapa PDF

Bröderna Pihls gata 2, Helsingborg

helsingborg

I Oceanhamnen skapas ett nytt landmärke med kontor och hotell i WTC Helsingborg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 100 - 3 600 m²
Karta

Information

Beskrivning

I WTC Helsingborg präglas varje dag av en vibrerande internationell känsla. Kliv in i lobbyn och upplev myllret av människor, möten och affärsmöjligheter. Slå dig ner på uteserveringen intill vattnet, eller varför inte ta en coctail i Helsingborgs nya skybar med unik utsikt över havet och city. WTC Helsingborg blir en mötesplats för entreprenörer, företag, affärs- och helgresenärer samt personer som vill befinna sig i en internationell miljö. Scandic hotelloperatör kommer erbjuda hotellrum, konferensmöjligheter, gym och restauranger i fastigheten. Från våningsplan 6 kan man abonnera på en skivbordsplats i det aktivitetsbaserade utrymmet, eller för det mindre företaget hyra eget kontorsrum från 1-4 personer. Från våningsplan 7-12 kan ditt företag välja ett inspirerande kontor med havet som närmsta granne. Vi välkomnar dig tidigt in i processen för att kunna påverka lokalens utformning som passar er verksamhet och vara med och påverka materialval. För mer inspiration och information besök projektsiten wtchelsingborg.se.

Utförande

Planlösning

Är flexibel och våningsplanen för konventionella kontor kan delas mellan 2 hyresgäster om behov finnes. Läs mer om lokalernas utformning och planlösningar på projektsiten.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 100 3 600

Omgivning

Företag i närheten

Campus Helsingborg med över 4 000 studenter och företag som Think Accelerate, Mindpark samt IKEA IT med 600 utvecklare.

Parkeringsmöjligheter/garage

Kommer finnas i garage

Kommunikationer

Helsingborg Centralstation, Knutpunkten 5 minuters promenad bort Ängelholm Airport, 30 minuter bort med bil Kastrup, Copenhagen International Airport, ca 1 timme bort med tåg Helsingörs-färjan till Danmark avgår var 20:e minut

Dokument

Länkar

Bröderna Pihls gata 2
Sökhjälp