City | Stockholm

Favorit Dela

Regeringsgatan 52-54

Hyr flexibilitet i både storlek och avtalslängd och mycket mer!

Beskrivning

Hyr allt från några arbetsplatser eller egna ytor från ca 400 upp till 1 546 kvm moderna anpassade kontorslokaler på flexibelt hyresavtal upp till 5 år. Om ni vill ha möbler och service ordnar vi det. Om ni vill ha mer eller mindre yta, så anpassar vi lokalerna. Om ni vill ha tillgång till ytterligare konferens och co-working space så ordnar vi det. Här hittar vi en lösning som passar er som hyresgäst. Det ska vara enkelt att hyra kontor! Lokalerna ligger näst högst upp i huset, stora fina fönster, högt i tak. Blandad planlösning, rum,storrum och öppna landskap. Här möts två världar;den charmiga sekelskiftsmiljön ut mot Regeringsgatan och den ultramoderna mot innergården.
  • Total yta

    400 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Jechrico 34

Byggår:

1905

Våningsplan:

6 av 7


Teknisk information

Ventilation:

Forcerad ventilation med kyla


Omgivning

Närservice:

Inom lokalerna kan ni få all service ni önskar från it, städning, kaffe, frukt och blommor. Vill ni så möblerar vi lokalerna, eller så hyr ni bara lokalerna rätt upp och ned och tar hand om allting själva - ni bestämmer.

Kommunikationer:

T-bana: 5 min promenad till både T-Centralen och Östermalmstorg Tvärbana: 5 min Pendeltåg: 5 min Tåg: 5 min


Övrig information

Övrigt:

Utanför lokalerna har ni hela citykärnan med alla de mest populära caféerna , restaurangerna och shoppingen som ni kan önska. 300 m till Stureplan och till Sergels torg är det ca 500 m.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

UR

Ulrika Rosén

ulrika@newproperty.se

0706 VISA NR 0706-034131

Marknadsförs av New Property AB
newproperty.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Regeringsgatan 52-54

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

Fler annonser från denna annonsör