Skriv ut

Skapa PDF

Thunmansgatan 14, Kvarngärdet

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Hyra: 2 200 kr/m²/år. I hyran ingår värme. Varmvatten, el och fastighetsskatt tillkommer. Moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 49 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en nyproducerad lokal om 49 kvm i markplan i Kvarngärdet. Det är en hörnlokal i vinkel med fönster åt två håll med öppen planlösning. Kvarngärdet ligger ca 5 minuter från Vaksala torg, Kvarnen och Resecentrum. Hyran är 2 200 kr/kvm /år.

Utförande

Planlösning

Hus 12- lokal om 49 kvm med en öppen planlösning i vinkel med fönster i två väderstreck. I ena delen finns pentry och en toalett. Lokalen kommer vara färdigställd med golv, målade väggar och grundbeslysning.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 49 2 200

Ekonomi

Hyra

2 200 kr/m²/år. I hyran ingår värme. Varmvatten, el och fastighetsskatt tillkommer. Moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Kvarngärdet är en stadsdel i Uppsala, strax nordöst om citykärnan och norr om Vaksalagatan.

Företag i närheten

Härifrån är det nära till mycket god service i Kvarnengallerian vid Vaksala torg och med bil tar du dig snabbt till Gränbystaden med ett generöst utbud av butiker och restauranger mm. Det finns också bra service längs Råbyvägen med bla en Ica Nära.

Kommunikationer

Härifrån är det goda kommunikationer med stadsbussar som trafikerar Råbyvägen samt nära Resecentrum som är navet för Uppsalas tåg- och busstrafik. Råbyvägen tar dig även till flera påfarter som E4:an och andra riksvägar. Det finns också mycket bra gång- och cykelvägar in till citykärnan.

Thunmansgatan 14
Sökhjälp