Roslags Näsby | Täby

Favorit Dela

Kanalvägen 15

Lediga rum på kontorshotell.

Beskrivning

Är du trött på att sitta hemma och jobba? Vill du träffa andra företagare och ta en kaffepaus? Hyr då kontorsrum hos oss på Kanalvägen 15 - 17 intill Roslags-Näsby station. Här erbjuds rum i inspirerande företagsmiljö med andra företagare på attraktiv adress med närhet till det mesta. Varmt välkommen till gemenskapen på Kanalvägen. Just nu har vi lediga rum om 58 kvm och 89 kvm. Kontakta oss för mer information.
  • Total yta

    89 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 58 89

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kardborren 13

Planlösning:

På Kanalvägen erbjuder vi kontorsrum i varierande storlek, samtliga med tillgång till konferensrum, pentry, WC samt gemensamhetsutrymmen.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Närservice:

Fastigheten är belägen intill Roslags-Näsby Centrum med flertalet restauranger, café och närlivs. I fastigheten finns Itrims motionsanläggning, företagshälsovård, tandläkare samt café med dagens lunch.

Kommunikationer:

Från adressen finns det direkt närhet till Roslags-Näsby centrum, flertalet serviceområden samt restauranger. Det centrala läget innebär goda kommunikationsmöjligheter via busstrafik alternativt Roslagsbanan. Från adressen är det endast 5-10 min promenad till Roslags-Näsby trafikplats med busstrafik till Vaxholm, Vallentuna, Norrtälje.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Mattias Jacobsson

Förvaltare

Mattias Jacobsson

Mattias.jacobsson@klovern.se

010- VISA NR 010- 482 71 49

Marknadsförs av Klövern AB
klovern.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kanalvägen 15

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör