Skriv ut

Skapa PDF

Kanalvägen 15, Roslags Näsby

täby

Generöst kontorslokal om 89 kvm beläget i centrala Täby!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 89 - 89 m²
Karta

Information

Beskrivning

Är du trött på att sitta hemma och jobba? Vill du träffa andra företagare och ta en kaffepaus? Hyr då kontorsrum hos oss på Kanalvägen 15, 17 intill Roslags-Näsby station. Här erbjuds rum i inspirerande företagsmiljö med andra företagare på attraktiv adress med närhet till det mesta. På Kanalvägen erbjuder vi kontorsrum i varierande storlek, samtliga med tillgång till konferensrum, pentry, WC samt flertalet gemensamhetsutrymmen. Just nu finns det ett större kontorsrum om 89kvm ledigt. Från adressen finns det direkt närhet till Roslags-Näsby centrum, flertalet serviceområden samt restauranger. Det centrala läget innebär goda kommunikationsmöjligheter via busstrafik alternativt Roslagsbanan. Från adressen är det endast 5-10 min promenad till Roslags-Näsby trafikplats med busstrafik till Vaxholm, Vallentuna, Norrtälje. Vill du ta ditt företag till nästa nivå? - Varmt välkommen till gemenskapen på Kanalvägen 15 och 17. Vid intresse, kontakta ansvarig förvaltare för visning samt mer information!

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 89 89

Omgivning

Närservice

Fastigheten ligger intill Roslags-Näsby Centrum med flertalet restauranger, café och närlivs. I fastigheten ligger Itrims motionsanläggning, företagshälsovård, tandläkare samt café med dagens lunch.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med närhet till både bussar och Roslagsbanan. Fastigheten ligger alldeles intill Roslags-Näsby station (Roslagsbanan). 5-10 min promenad till Roslags-Näsby trafikplats med busstrafik till Vaxholm, Vallentuna, Norrtälje.

Övrig information

Övrigt

First Office är en del av Klövern. Klövern är ett fastighetsbolag med inriktning på kommersiella fastigheter. Beståndet värderas till 40,4 miljarder kr samt består av en total uthyrningsbar yta på 2 964 tkvm. Allt förvaltas av vår egen personal som uppgår till 234 anställda, lokalt baserade i varje stad. Klövern är börsnoterat och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vårt motto är att var dag underlätta kundens vardag.

Kanalvägen 15
Sökhjälp