Skriv ut

Skapa PDF

Hovslagargatan 3, City

stockholm

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 762 m²
Tillträde: 2019-07-01 Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Ljus och fin lokal med möjlighet till storrumslösningar. Lokalen anpassas och renoveras till ny hyresgäst i modern standard med tillvaratagen sekelskiftesmiljö. Fina detaljer och miljöer som ger personlig prägel på kontoret. Trivsamt läge med känslan av skärgården runt hörnet.

Planlösning

Utförande

Byggår

1898

Våningsplan

6

Planlösning

Lokalen är uppdelad på två plan och kommunikation mellan planen sker via interntrappa. I lokalen finns både storrum samt mindre rum med två till åtta arbetsplatser. Flera mötesrum, representativ receptionsyta samt pentry och pausrum.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 762

Omgivning

Omgivning/natur

En oas i city med en känsla av skärgården runt hörnet. Läget bjuder på en mångfald med gröna Skeppsholmen och Stockholms vackra kajer inpå knuten liksom Norrmalmstorg, Kungsträdgården och Nybroplan som nås efter några minuters promenad.

Närservice

I kvarteren finns ett trivsamt utbud med flertalet restauranger, kaféer och konferensmöjligheter. Här finner du bland annat Bistro Creme, Restaurang B.A.R, Grand Hotel, Herr Julius, Blasieholmen Restaurang och Konferens och Lydmar BAR. Det är nära till bank och butiker.

Kommunikationer

Kungsträdgårdens tunnelbanestation och innerstadsbussar nås på några minuters gångavstånd och en kortare promenad till Östermalmstorgs tunnelbanestation. Centralstationen eller Slussen når man på ca 15 min promenad. För båtpendlare finns Nybrokajen precis intill.

Övrig information

Övrigt

Inflyttning hösten 2019.

Dokument

Länkar

Hovslagargatan 3
Sökhjälp