Danderyd | Danderyd

Favorit Dela

Vendevägen 89

Hyr kontorsrum eller plats på kontorshotell i Danderyd!

Beskrivning

Modern lokal i fint skick och med möjlighet att växa! Nu ges tillfälle att samlokalisera på nytt kontorshotell med andra spännande företag i fräscha lokaler i Danderyd. Med hyran ges möjlighet att nyttja övriga faciliteter - konferensrum, en härlig uteplats och gym med bastu som avkoppling efter en lyckad arbetsdag. Ni hyr möblerat, bredband och utskriftsmöjligheter ingår! I lokalerna sitter redan ett positivt och inspirerande gäng företagare! Tillfälle till erfarenhetsutbyte och nätverkande bjuds löpande under planerade afterworks, frukostar och andra gemensamma aktiviteter. Vi har roligt, stärker varandra och växer tillsammans! Självklart får de företag som hyr gärna nyttja lokalen till egna evenemang för sina kunder om så önskas. Hyran är fr 3 997 kr/månad för en plats eller hyra ett rum i olika storlekar allt beroende på hur många ni är. Parkeringsplatser finns att hyras för 1 600 kr/månad.
  • Total yta

    1610 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Trekanten 5

Byggår:

1975

Renoveringsår:

2000


Omgivning

Kommunikationer:

T-bana: Danderyds sjukhus Tvärbana: Roslagsbanan


Övrig information

Övrigt:

Gångavstånd till Danderyds sjukhus med gått om kommunikation så som tunnelbanans röda linje samt mångfald i busslinjer både mot Stockholm och norrut.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

EU

Eva Ununger

eva@newproperty.se

7088 VISA NR 708807329

Marknadsförs av New Property AB
newproperty.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Vendevägen 89

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

Fler annonser från denna annonsör