Fasad från norr
Fastighet mot söder
Plan 3
Plan 3
Plan 3
Plan 3
Plan 4
Plan 4
Plan 4
Plan 4
Plan 4
Trapphus
Trapphus
Solpaneler på taket
Garage
Garage

Norrköping | Norrköping

Favorit Dela

Slottsgatan 69

Möjlighet till moderna lokaler i den attraktiva och nyproducerade fastigheten Spinnhuset.

Beskrivning

Lokalen ligger i den nyproducerade fastigheten Spinnhuset. Fastigheten färdigställdes 2016 som första fasen av två i ett projekt som genomförs av fastighetsägaren Spinnhuset Fastighets AB. Spinnhuset är en mycket modern fastighet med hög kvalitet avseende tekniska installationer, möjlighet till flexibel planlösning och hög standard när det gäller ytskikt. Fastighetsägaren tar ett stort ansvar när det gäller miljöarbetet. Fastigheten har solpaneler på taket för att sänka energiförbrukningen och uppvärmning och kylmedia tas från marken under fastigheten. Spinnhuset är miljöcertifierat enligt BREEAM Very Good. Lokalen är totalt 634 kvm och är beläggen på plan 3 och 4 (317 kvm per plan). Förbindelsen mellan planen sker via det befintliga trapphuset men det kan finns möjlighet att förbinda de båda planen med en interntrappa. Lokalen kan delas ned så att ett våningsplan kan hyras separat (317 kvm). Det går även att hyra mer area om ca 897 kvm i fastigheten. Lokalen har ett befintligt CAT-6 nätverk och möbler kan ingå. Lokalen upplåtes i andrahand fram till 2021-10-31. Önskas en längre avtalslängd kan första handsavtal direkt med fastighetsägaren diskuteras fram till 2026-10-31.
  • Total yta

    634 m2


Utförande

Byggår:

2016

Våningsplan:

4

Planlösning:

Blandad planlösning men med mestadels öppna arbetsplatser, se bifogad ritning.


Teknisk information

Hiss:

Ja

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Omgivning/natur:

Spinnhuset är mycket strategiskt beläget med Norrköpings centrala delar inom gångavstånd där all typ av service går att finna. Comfort Hotel ligger i samma fastighet och är ett nytt modernt hotell med en utmärkt standard. Hotellet har ett gym och konferenslokaler med 4 st rum med en kapacitet på 60 personer. Fastighetens fasad har en bra tydlig exponering mot Centralstationen och Packhusgatan.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger bara 5 min promenad från Norrköpings centralstation, som trafikeras med tåg, spårvagn och bussar. Fastigheten nås enkelt med bil och det finns både parkering i fastighetens garage samt utomhus.


Övrig information

Övrigt:

Takhöjd: Ca 2,8 m mot fasaden.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AH

Anders Hansén

anders.hansen@cbre.com

+46 VISA NR +46 70 142 42 39

Marknadsförs av CBRE
cbre.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Slottsgatan 69