Skriv ut

Skapa PDF

Karlsdalsallén 41, Örebro

örebro

Unikt tillfälle att etablera en butiks- eller kontorsverksamhet i en markplanslokal i en nybyggd fastighet i Örebro.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt
Storlek: 40 m²
Karta

Information

Beskrivning

Unikt tillfälle att etablera er butiks- eller kontorsverksamhet i en markplanslokal i en nybyggd fastighet i Örebro. Möjlighet finns att vara med och påverka lokalens utformning och standard till en ändamålsenlig lokal för just er verksamhet. Bostadsfastigheten ligger i Örebros nya stadsdel Södra Ladugårdsängen. När den nya stadsdelen är färdigställd kommer den rymma cirka 3 000 nya bostäder i ett fantastiskt läge med promenadavstånd till både centrum och universitetet.

Planlösning

Utförande

Planlösning

En trevlig hörnlokal i markplan med stora fönster mot en vältrafikerad väg. Lokalen har en egen entré från gatan, vilket gör att den passar bra för butiksverksamhet såväl som för kontor eller showroom. Lokalen har idag en öppen planlösning med en färdigbyggd RWC. I övrigt är det en rå betongyta där det finns möjlighet att vara med och påverka lokalens utformning och standard.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 40

Omgivning

Omgivning/natur

Utmärkt läge med närhet till både stadsmiljö och lummiga grönområden. Här finns det härliga grönområden runt hörnet, så som Grönpepparparkens IP som ligger strax intill fastigheten. Samtidigt är det endast en kort promenad till Örebro Universitet.

Närservice

I området kring fastigheten finns ett antal restauranger. Till Örebros centrum är det knappt ca 25 minuters promenad. Örebro golfbana och ICA Maxi finns inom kort gångavstånd. I Grönpepparparken som ligger ett stenkast från fastigheten finns även ett utomhusgym.

Kommunikationer

Närbelägna busshållplatsen på Mejramvägen trafikeras av busslinje 6. Med bussen når man Örebro centrum efter ca 15 minuter. Det går även att ta en promenad om knappt ca 30 minuter till Stortorget och Örebro city.

Övrig information

Övrigt

Ej restaurang eller café.

Karlsdalsallén 41
Sökhjälp