Skriv ut

Skapa PDF

Råbyvägen 37, Kvarngärdet

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Hyra: 2 000 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra. Varmvatten, el, värme, fastighetsskatt och moms tillkommer. Säkerhet beskrivningarna Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 587 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en nyproducerad butikslokal om 587 kvm i markplan i Kvarngärdet. Lokalen har en öppen planlösning med skyltfönster i flera väderstreck samt huvudentré mot Råbyvägen. Kvarngärdet ligger ca 5-10 minuters promenad från Vaksala torg, Kvarnen, Uppsala konsert & kongress och Resecentrum. Hyran är 2 000 kr/kvm/år.

Utförande

Planlösning

Lokalen om 587 kvm har en öppen planlösning med skyltfönster i flera väderstreck och huvudentré från Råbyvägen. Det finns och även en entré mot Thunmansgatan för inlastning och en anslutande lagerdel samt personalutrymmen med omklädning, pausrum och toalett. Lokalen kommer vara färdigställd med golv, målade väggar och grundbeslysning. Lokalen är förbered med imkanal och fettavskiljare. Denna butik har ett mycket bra läge med butiksyta intill samt rakt över gatan, detta medför en torgkänsla.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 587 2 000

Ekonomi

Hyra

2 000 kr/m²/år. Hyran är en kallhyra. Varmvatten, el, värme, fastighetsskatt och moms tillkommer. Säkerhet beskrivningarna Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Kvarngärdet är en stadsdel i Uppsala, strax nordöst om citykärnan och norr om Vaksalagatan.

Företag i närheten

Härifrån är det nära till mycket god service i Kvarnengallerian vid Vaksala torg och med bil tar du dig snabbt till Gränbystaden med ett generöst utbud av butiker och restauranger mm. Längs Råbyvägen finns också flera butiker bla Ica Nära.

Kommunikationer

Härifrån är det goda kommunikationer med stadsbussar som trafikerar Råbyvägen samt nära Resecentrum som är navet för Uppsalas tåg- och busstrafik. Råbyvägen tar dig även till flera påfarter som E4:an och andra riksvägar. Det finns också mycket bra gång- och cykelvägar in till citykärnan.

Råbyvägen 37
Sökhjälp