Kvarngärdet
| Uppsala

Favorit Dela

Råbyvägen 37

Nyproducerad lokal för butik eller restaurang.

 • Kategori:

  Butik

 • Hyra:

  2 000 kr/m²/år. Tillkommer

 • Storlek:

  167 - 373 m²

Nu finns chansen att hyra en nyproducerad butikslokal om 373 kvm i markplan i Kvarngärdet. Lokalen har en öppen planlösning med skyltfönster i flera väderstreck samt huvudentré mot Råbyvägen. Kvarngärdet ligger ca 5-10 minuters promenad från Vaksala torg, Kvarnen, Uppsala konsert & kongress och Resecentrum. Det finns möjlighet att dela upp ytan till två enheter som då utgör 167 kvm respektive 201 kvm. Hyran är 2 000 kr/kvm/år
 • Total yta

  373 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 167 373 2 000

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2000


Utförande

Planlösning:

Lokalen om ca 373 kvm har en öppen planlösning med skyltfönster i flera väderstreck och huvudentré från Råbyvägen. Det finns och även en entré mot Thunmansgatan för inlastning och en anslutande lagerdel samt personalutrymmen med omklädning, pausrum och toalett. Lokalen kommer vara färdigställd med golv, målade väggar och grundbeslysning samt förberedd med imkanal och fettavskiljare. Denna butik/restaurang har ett mycket bra läge med butiksyta intill samt rakt över gatan, detta medför en torgkänsla. Det finns möjlighet att dela upp ytan till två enheter och då utgör ytorna 167 kvm respektive 201 kvm.


Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarngärdet är en stadsdel i Uppsala, strax nordöst om citykärnan och norr om Vaksalagatan.

Företag i närheten:

Härifrån är det nära till mycket god service i Kvarnengallerian vid Vaksala torg och med bil tar du dig snabbt till Gränbystaden med ett generöst utbud av butiker och restauranger mm. Längs Råbyvägen finns också flera butiker bla Ica Nära.

Kommunikationer:

Härifrån är det goda kommunikationer med stadsbussar som trafikerar Råbyvägen samt nära Resecentrum som är navet för Uppsalas tåg- och busstrafik. Råbyvägen tar dig även till flera påfarter som E4:an och andra riksvägar. Det finns också mycket bra gång- och cykelvägar in till citykärnan.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Zouhair Hörngren Ayed

Lokalmäklare

Zouhair Hörngren Ayed

zouhair.ayed@maklarhuset.se

0708 VISA NR 0708446006

Claes Du Rietz

Fastighetsmäklare

Claes Du Rietz

claes.durietz@maklarhuset.se

0703 VISA NR 0703390101

Marknadsförs av Mäklarhuset Kommersiella
Strandbodgatan 10
75323 UPPSALA
maklarhuset.se
Råbyvägen 37