Skriv ut

Skapa PDF

Thunmansgatan 10, Kvarngärdet

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Hyra: 2 200 kr/m²/år. I hyran ingår värme. Varmvatten, el och fastighetsskatt tillkommer. Moms tillkommer. Säkerhet beskrivningarna Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 129 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en nyproducerad butikslokal om 129 kvm i markplan i Kvarngärdet. Lokalen passar som restaurang/café/dehli och har en öppen planlösning med skyltfönster i tre väderstreck och entrén mot gaveln mellan Råbyvägen-Thunmansgatan. Lokalen ligger med gaveln mot en större yta utanför och det finns flera butiker på andra sidan vägen vilket skapar en torgkänsla. Kvarngärdet ligger ca 5-10 minuters promenad från Vaksala torg, Kvarnen, Uppsala konsert & kongress och Resecentrum. Hyran är 2 200 kr/kvm/år.

Utförande

Planlösning

Lokalen om 129 kvm har en öppen yta med skyltfönster åt tre håll samt entré ut mot gaveln mellan Råbyvägen och Thunmansgatan. Det finns Personalutrymmen med pausrum två toaletter varav en kundtoalett och en personaltoalett med dusch. Lokalen kommer vara färdigställd med golv, målade väggar och grundbelysning. Det kommer också vara förberett med IM-kanal och fettavskiljare.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 129 2 200

Ekonomi

Hyra

2 200 kr/m²/år. I hyran ingår värme. Varmvatten, el och fastighetsskatt tillkommer. Moms tillkommer. Säkerhet beskrivningarna Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Kvarngärdet är en stadsdel i Uppsala, strax nordöst om citykärnan och norr om Vaksalagatan.

Företag i närheten

Härifrån är det nära till mycket god service i Kvarnengallerian vid Vaksala torg och med bil tar du dig snabbt till Gränbystaden med ett generöst utbud av butiker och restauranger mm. Det finns också bra service längs Råbyvägen med bla en Ica Nära.

Kommunikationer

Härifrån är det goda kommunikationer med stadsbussar som trafikerar Råbyvägen samt nära Resecentrum som är navet för Uppsalas tåg- och busstrafik. Råbyvägen tar dig även till flera påfarter som E4:an och andra riksvägar. Det finns också mycket bra gång- och cykelvägar in till citykärnan.

Thunmansgatan 10
Sökhjälp