Skriv ut

Skapa PDF

Råbyvägen 49, Kvarngärdet

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Hyra: 2 200 kr/m²/år. I hyran ingår värme. Varmvatten, el och fastighetsskatt tillkommer. Moms tillkommer. Säkerhet beskrivningarna Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 262 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en nyproducerad butikslokal om 262 kvm i markplan i Kvarngärdet. Lokalen har en öppen planlösning med skyltfönster i flera väderstreck samt huvudentré ut mot ena gaveln. Kvarngärdet ligger ca 5-10 minuters promenad från Vaksala torg, Kvarnen, Uppsala konsert & kongress och Resecentrum. Hyran är 2 200 kr/kvm/år.

Utförande

Planlösning

Lokalen om 262 kvm har en öppen planlösning med tilltagen takhöjd och skyltfönster i flera väderstreck med entré på gaveln. Längst in i lokalen finns det pentry och en toalett med dusch. Lokalen kommer vara färdigställd med golv, målade väggar och grundbeslysning.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 262 2 200

Ekonomi

Hyra

2 200 kr/m²/år. I hyran ingår värme. Varmvatten, el och fastighetsskatt tillkommer. Moms tillkommer. Säkerhet beskrivningarna Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Kvarngärdet är en stadsdel i Uppsala, strax nordöst om citykärnan och norr om Vaksalagatan.

Företag i närheten

Härifrån är det nära till mycket god service i Kvarnengallerian vid Vaksala torg och med bil tar du dig snabbt till Gränbystaden med ett generöst utbud av butiker och restauranger mm. Det finns också bra service längs Råbyvägen med bla en Ica Nära.

Kommunikationer

Härifrån är det goda kommunikationer med stadsbussar som trafikerar Råbyvägen samt nära Resecentrum som är navet för Uppsalas tåg- och busstrafik. Råbyvägen tar dig även till flera påfarter som E4:an och andra riksvägar. Det finns också mycket bra gång- och cykelvägar in till citykärnan.

Råbyvägen 49
Sökhjälp