Skriv ut

Skapa PDF

Rissneleden 16

sundbyberg

Möjlighet att hyra moderna kontorslokaler I UMAMI PARK.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 700 - 2 100 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är nyrenoverad och högt belägen i byggnaden (plan 7-9) med fantastiska ljusförhållanden. Besökaren kommer att välkomnas med en inbjudande känsla av rymd vid den stora inglasade entrén. Lokalen har en öppen planlösning med flertalet mötes- och konferensrum och även enskilda rum. Ett nyrenoverat pentry finns med pausplatser. Lokalen är yteffektiv och är dimensionerad för 48 arbetsplatser per plan. Byggnaden försörjs med bergvärme och kommer att kompletteras med antingen fjärrvärme eller vindkraft.

Planlösning

Utförande

Renoveringsår

2017

Våningsplan

15

Planlösning

Öppen planlösning med flera konferensrum, mötesrum och pentry med pausplatser. Lokalen är dimensionerad för 48 arbetsplatser per plan.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 700 2 100

Omgivning

Omgivning/natur

Umami park är en ny stadsdel i Sundbyberg som präglas av modernitet med starka internationella influenser. Byggnaden kommer att ingå i en blandstad med varierad bebyggelse, utvecklad handel och ett levande stadsliv med kvarterskänsla och naturliga mötesplatser. I anslutning till byggnaden kommer ett stort och öppet torg att byggas med trevliga caféer, restauranger och butiker. Byggnaden ligger ett stenkast från Hallonbergens Centrum där ett brett utbud av service finns, bland annat gymanläggning och livsmedelsbutik. Fina naturområden finns även runt knuten, varför inte ta en promenad i den harmoniska miljön under lunchrasten?

Närservice

Ett brett utbud av service och handel finns både i Umami Park och i närområdet Arenastaden. Mall of Scandinavia i Arenastaden är ett av nordens största gallerior med rikt utbud av butiker och restauranger. I anslutning till fastigheten kommer även ett stort torg att finnas med trevliga restauranger, caféer och butiker.

Kommunikationer

Lokalen är belägen ett stenkast från Hallonbergens centrum där det finns t-bana (blålinje) samt ett flertal bussar som bland annat går till Ulriksdals pendeltågsstation. Det går även smidigt att ta bilen hit.

Dokument

Länkar

Sökhjälp