Skriv ut

Skapa PDF

Valthornsvägen 19, Gottsunda

uppsala

Vill du hyra lokal vid södra Uppsalas bästa läge, Gottsunda Centrum? Trevlig lokal om 735 kvm på två plan precis intill centrumet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 735 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns en möjlighet att hyra lokal i Treklangen i Gottsunda! Lokalen är om två plan med nedre plan i markhöjd och en total yta på 735 kvm. Den är anpassningsbar efter hyresgästens önskemål och behov, med fint ljusinsläpp och rymd. Kök finns. Lämpliga verksamheter i lokalen är främst utbildning eller vård, men andra aktörer är förstås välkomna att anpassa lokalen. Treklangen har ett ypperligt läge precis intill Gottsunda Centrum med goda kommunikationer och service. Här finns parkeringsmöjligheter, bra bussförbindelser och fina cykelvägar i direkt anslutning. Centrumet erbjuder ett varierat utbud av handel, service och restauranger, tillsammans med ett omfattande utbud av kulturella aktivititeter, bibliotek och badhus.

Utförande

Planlösning

Öppen och anpassningsbar utifrån hyresgästens behov.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 735

Omgivning

Omgivning/natur

Gottsunda är en pulserande stadsdel med stor företagsamhet, mångfald av människor och rikt kulturliv. En av stadsdelens stora styrkor är naturen med närheten till Mälaren, Gipen, grönområden och kolonilotter. Området har stor potential och är en viktig del i Uppsalas utveckling, här planeras hela 25 000 nya bostäder!

Företag i närheten

I och omkring Gottsunda Centrum finns ett stort antal butiker och restauranger. Här hittar man bland annat ICA Kvantum, Willy:s och Lidl. Systembolaget, Feskarn och Triller är andra populära butiker i Gottsunda Centrum. Gottsunda-Ultuna som stadsnod är under utveckling och förstärkning vilket ger Gottsunda Centrum en tydlig närhet till Ultuna och SLU. Under år 2013 öppnades Gottsunda Allé som förbinder Gottsunda Centrum med Dag Hammarskjölds väg och Ultuna. Detta gör Gottsunda Centrum mer tillgängligt för närliggande områden som Sunnersta och Sävja.

Parkeringsmöjligheter/garage

Fri parkering på hela 700 parkeringsplatser. Varmgarage finns att hyra.

Närservice

I Gottsunda Centrum finns flera livsmedelsbutiker, apotek och Systembolaget. Dessutom all upptänklig service inklusive ATG och uttagsautomater. Restaurangutbudet är omfattande med bland annat Feskarn, Hinode Sushi, Shamiyat, Kens och Subway. Här äter man både lunch och middag. Här finns Gottsunda Kulturhus med bland annat bibliotek och teater. I centrumet finns både vårdcentral och folktandvård.

Kommunikationer

Gottsundaområdet har mycket bra förbindelser till övriga Uppsala. Ett stort antal busslinjer och fina cykelvägar knyter ihop Gottsunda med övriga Uppsala och den nya spårväg som planeras i Uppsala kommer att stanna utanför knuten. Goda möjligheter att parkera bilen vid centrumet gör det lätt att ta bilen hit.

Sökhjälp