Storvreta Centrum
Storvreta Centrum

Storvreta | Storvreta

Favorit Dela

Hasselvägen 1A-D

Vill du hyra lokal i Storvretas bästa läge, Storvreta Centrum? Trevlig butikslokal om 42 kvm på markplan. Bra kommunikationer!

Beskrivning

Nu finns en möjlighet att hyra en av lokalerna i Storvreta Centrum, mitt i Storvreta. Lokalen är 42 kvm och anpassningsbar efter hyresgästens önskemål. Storvreta är Uppsala kommuns tredje största tätort med en folkmängd på ca 6500 personer. Storvreta Centrum har ett gott kundflöde samt parkeringsmöjligheter. Här finns service som vårdcentral och folktandvård tillsammans med apotek, restaurang och lokala handlare. Dessutom finns ett bibliotek, skola och förskola.
  • Total yta

    42 m2


Utförande

Planlösning:

Anpassningsbar utifrån hyresgästens behov.


Omgivning

Omgivning/natur:

Storvreta är en naturnära tätort. Här finns naturreservatet Storskogens friluftsområde med markerade vandringsleder och motionsspår, badplatser vid Fyrisån och vinteraktiviteter vid Skogsvallen.

Företag i närheten:

I Storvreta Centrum finns Coop Konsum, Apoteket Kronan, restauranger, lokala handlare och frisör. Här finns badhus samt sjuk- och hälsovård, skola, förskola och bibliotek.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns

Närservice:

Storvreta Centrum har ett gott utbud av service. I centrumets närhet finns vårdcentral och folktandvård tillsammans med dagligvaruhandel och postombud, restaurang, frisör och apotek samt uttagsautomat. Dessutom finns bibliotek, fritidsgård, äldreomsorg, skola och förskola.

Kommunikationer:

Det är enkelt att ta sig till Storvreta Centrum som ligger mitt i Storvreta. God infrastruktur gör det lätt att ta bil, buss, cykla eller promenera. Busstationen är placerad längs Ärentunavägen som går genom centrum och tågstationen ligger endast 250 m bort. Storvreta Centrum har ett perfekt läge med närhet till E4 och tågförbindelser; Upptåget mellan Gävle och Uppsala passerar minst en gång i timmen.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sebastian Pradilla

Uthyrare

Sebastian Pradilla

sebastian.pradilla@uppsalafastighets.se

070- VISA NR 070-640 92 79

Marknadsförs av Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Hasselvägen 1A-D