Skriv ut

Skapa PDF

Hasselvägen 1A-D, Storvreta

storvreta

Vill du hyra lokal i Storvretas bästa läge, Storvreta Centrum? Trevlig butikslokal om 42 kvm på markplan. Bra kommunikationer!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 42 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns en möjlighet att hyra en av lokalerna i Storvreta Centrum, mitt i Storvreta. Lokalen är 42 kvm och anpassningsbar efter hyresgästens önskemål. Storvreta är Uppsala kommuns tredje största tätort med en folkmängd på ca 6500 personer. Storvreta Centrum har ett gott kundflöde samt parkeringsmöjligheter. Här finns service som vårdcentral och folktandvård tillsammans med apotek, restaurang och lokala handlare. Dessutom finns ett bibliotek, skola och förskola.

Utförande

Planlösning

Anpassningsbar utifrån hyresgästens behov.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 42

Omgivning

Omgivning/natur

Storvreta är en naturnära tätort. Här finns naturreservatet Storskogens friluftsområde med markerade vandringsleder och motionsspår, badplatser vid Fyrisån och vinteraktiviteter vid Skogsvallen.

Företag i närheten

I Storvreta Centrum finns Coop Konsum, Apoteket Kronan, restauranger, lokala handlare och frisör. Här finns badhus samt sjuk- och hälsovård, skola, förskola och bibliotek.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns

Närservice

Storvreta Centrum har ett gott utbud av service. I centrumets närhet finns vårdcentral och folktandvård tillsammans med dagligvaruhandel och postombud, restaurang, frisör och apotek samt uttagsautomat. Dessutom finns bibliotek, fritidsgård, äldreomsorg, skola och förskola.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till Storvreta Centrum som ligger mitt i Storvreta. God infrastruktur gör det lätt att ta bil, buss, cykla eller promenera. Busstationen är placerad längs Ärentunavägen som går genom centrum och tågstationen ligger endast 250 m bort. Storvreta Centrum har ett perfekt läge med närhet till E4 och tågförbindelser; Upptåget mellan Gävle och Uppsala passerar minst en gång i timmen.

Länkar

Hasselvägen 1A-D
Sökhjälp