Södra Hamnen
| Norrköping

Favorit Dela

Sjötullsgatan 30

Byggbar mark med centralt bra skyltläge. Bara en kort bit från Norrköpingscentrum kan Lantmännen Fastigheter erbjuda er 60 000 kvm.

  • Kategori:

    Industri/Verkstad, Övrigt

  • Storlek:

    60 000 m²

  • Hyra:
Attraktiv tomtyta om ca 60 000 kvm med mycket bra skylt läge på Sjötullsgatan. Tillfälle att kunna bedriva ditt/ert företag i ett mycket intressant utvecklings område i Södra Hamnen i Norrköping. Norrköpings hamn är en viktig del i Norrköpings vision att vara ett stort logistiknav där transporter via land, luft, sjö och järnväg kan mötas och logistikföretag och andra verksamheter etablera sig KOMMUNIKATION Hamnområdet har en nära anslutning till E4, E22 och Rv 51/55/56. Hamndelarna har järnvägsanslutning till Södra stambanan. 2 minuters bilfärd till Norrköpings stadskärna. För mer information eller visning av yta. Kontakta Jakob Kjellgren, Telefon: 010-556 59 15 Mejl: jacob.kjellgren@lantmannen.com Övrigt: Lantmännen Fastigheter ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 25 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Vi är ett av Sveriges största fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Våra fastigheter är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Vi bygger, utvecklar och förvaltar lokaler där det är insidan som räknas. Och där din verksamhet kan växa och frodas.
  • Total yta

    60000 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Värmen 4

Antal rum:

anpassningsbart


Omgivning

Kommunikationer:

Hamnområdet har en nära anslutning till E4, E22 och Rv 51/55/56. Hamndelarna har järnvägsanslutning till Södra stambanan. 2 minuters bilfärd till Norrköpings stadskärna.

Skyltläge:

Mycket bra

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Morgan Ideskog

Morgan Ideskog

morgan.ideskog@lantmannen.com

010- VISA NR 010-556 15 45

070- VISA NR 070-218 06 22

Marknadsförs av Lantmännen Fastigheter AB
.
lantmannenfastigheter.se
Sjötullsgatan 30

Om Lantmännen Fastigheter AB

Lantmännen Fastigheter AB ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 25 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna motsvarar en sammanlagd lokalyta på cirka 1 300 000 kvm. Fastigheterna är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Drygt hälften av lokalerna hyrs ut internt till koncernen och övriga till externa hyresgäster. Vi bygger, utvecklar och förvaltar lokaler där det är insidan som räknas. Och där din verksamhet kan växa och frodas.

Fler annonser från denna annonsör