Skriv ut

Skapa PDF

Sjötullsgatan 30, Södra Hamnen

norrköping

Byggbar mark med centralt bra skyltläge. Bara en kort bit från Norrköpingscentrum kan Lantmännen Fastigheter erbjuda er 60 000 kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Övrigt
Storlek: 60 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Attraktiv tomtyta om ca 60 000 kvm med mycket bra skylt läge på Sjötullsgatan. Tillfälle att kunna bedriva ditt/ert företag i ett mycket intressant utvecklings område i Södra Hamnen i Norrköping. Norrköpings hamn är en viktig del i Norrköpings vision att vara ett stort logistiknav där transporter via land, luft, sjö och järnväg kan mötas och logistikföretag och andra verksamheter etablera sig KOMMUNIKATION Hamnområdet har en nära anslutning till E4, E22 och Rv 51/55/56. Hamndelarna har järnvägsanslutning till Södra stambanan. 2 minuters bilfärd till Norrköpings stadskärna. För mer information eller visning av yta. Kontakta Jakob Kjellgren, Telefon: 010-556 59 15 Mejl: jacob.kjellgren@lantmannen.com Övrigt: Lantmännen Fastigheter ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 25 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Vi är ett av Sveriges största fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Våra fastigheter är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Vi bygger, utvecklar och förvaltar lokaler där det är insidan som räknas. Och där din verksamhet kan växa och frodas.

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 60 000

Omgivning

Kommunikationer

Hamnområdet har en nära anslutning till E4, E22 och Rv 51/55/56. Hamndelarna har järnvägsanslutning till Södra stambanan. 2 minuters bilfärd till Norrköpings stadskärna.

Skyltläge

Mycket bra

Sjötullsgatan 30
Sökhjälp