Nygård | Bro

Favorit Dela

Rysstorpsvägen

Nu skapar vi en mötesplats för tillväxt och Sveriges grönaste logistikcenter, GreenHub Bro.

Beskrivning

GREENHUB BRO utgörs av 1,4 miljoner kvm mark intill Enköpingsvägen i Upplands-Bro. Området har en egen järnvägsanslutning till stambanan och kopplar samman transportslag, företag, varor och människor med Sverige, Norden och resten av världen. Här får nu företag från olika branscher en unik möjlighet att både verksamhetsanpassa sina nya lokaler från grunden, och tillgodose sina kunders krav på snabba, effektiva och hållbara logistiklösningar på samma gång. Läs gärna mer på www.greenhub-bro.se.
  • Total yta

    95000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 5 000 95 000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nygård 2:17


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger strategiskt placerad nära E18. Området expanderar och förväntas bli ett logistiskt nav väster om Stockholm, kallat GreenHub Bro. Det unika läget med egen järnvägsanslutning till stambanan och närheten till E18 ger fantastiska möjligheter att skapa ett mycket attraktivt logistikläge i Stockholms absoluta närhet. Det finns möjlighet att bygga nya lokaler i området inom befintlig detaljplan. Järnvägsanslutningen och den nya trafikplatsen med ny motorvägsavfart från E18 som leder rakt ned till Nygårds industriområde ger möjligheter att skapa en flexibel kombiterminal för framtidens krav på miljövänliga logistiklösningar och konsumenternas krav på snabba leveranser.

Närservice:

Några minuter bort med bil finner du flera restauranger och serveringar. För ett större serviceutbud har du ca 5 minter körtid till Bro Centrum som erbjuder det mesta man kan önska av butiker, restauranger och annat.

Kommunikationer:

Fastigheten når du lätt med bil via E18 och Enköpingsvägen men även med allmänna kommunikationer. Buss 555 stannar i området och tar dig till Kungsängens station där du kan resa vidare med pendeltåg.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Maria Mastej

Maria Mastej

maria.mastej@stendorren.se

08 5 VISA NR 08 518 331 10

076- VISA NR 076-876 63 51

Marknadsförs av Stendörren Fastigheter

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Rysstorpsvägen