Skriv ut

Skapa PDF

Torgny Segerstedts Allé 83-85, Rosendal

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Hyra: 1 800 kr/m²/år. Hyran är exklusive moms. Utöver hyran tillkommer kostnad för uppvärmning, fastighetsskatt, varmvattenförbrukning och elförbrukning.
Storlek: 79 - 89 m²
Karta

Information

Beskrivning

I den norra delen av Rosendal är Brf Botanikern under uppförande med butik/kontorslokaler i markplan. Fastigheten ligger med närhet till Dag Hammarskölds väg med goda kommunikationsmöjligheter både till Uppsala City men också till Kungsängsleden och vidare till E4:an. På andra sidan vägen ligger Polacksbacken och Ångströmslaboratoriet. I området finns även ett flertal skolor, biomedicinska företag, Livsmedelsverket samt Akademiska sjukhuset på några minuters avstånd. Lokalerna har skyltfönster mot Torgny Segerstedts Allé samt i den bakre delen av lokalen finns fönster mot gården. I lokalen finns pentry samt wc med dusch. Hyra: 1 800 kr/kvm/år Tillträde är beräknat till det andra kvartalet 2019.

Utförande

Planlösning

Butik/kontorslokaler i markplan om 79 m² respektive 89 m². Entré och skyltfönster mot Torgny Segerstedts Allé. Den bakre delen av lokalen har fönster mot gården. I lokalen finns pentry samt wc med dusch.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 79 89 1 800

Ekonomi

Hyra

1 800 kr/m²/år. Hyran är exklusive moms. Utöver hyran tillkommer kostnad för uppvärmning, fastighetsskatt, varmvattenförbrukning och elförbrukning.

Omgivning

Omgivning/natur

Rosendal ligger mitt i ett av Sveriges främsta kunskapskluster med två universitet och ett av landets största sjukhus som grannar. Härifrån tar det bara några minuter att cykla till Uppsalas centrum. Området expanderar och är en mix av bostäder, handel, service och här finns USIF Arena med gym, tennis- och paddelbanor mm. Direkt närhet till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden.

Företag i närheten

Här finns flera restauranger och en Ica Nära.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbussar som trafikerar passerande gatan flera gånger i timmen. Goda gång- och cykelvägar in till centrum.

Torgny Segerstedts Allé 83-85
Sökhjälp