Alnarp | Alnarp

Favorit Dela

Kungsgårdsvägen 2

Vill ni bli en del av den kreativa miljön i Alnarp som ligger i Lomma kommun strax utanför Malmö.

Beskrivning

Välkommen till Alnarp. I Alnarp trivs småföretagare, Sveriges lantbruksuniversitet SLU, studenter och forskare. Under de senaste åren har campusområdet i Alnarp utvecklats för att ytterligare locka företag. Kontorslokalen ligger på andra våningen och består av 4 rum. Som hyresgäst har man tillgång till gemensamt pentry. I hyran ingår el, värme, varmvatten och sophämtning. Skyltning enligt vårt skyltprogram finns tillgängligt. Hyra 8 400kr/månad.
  • Total yta

    100 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Alnarp 1:60

Våningsplan:

2 av 2


Omgivning

Omgivning/natur:

Kontoret ligger nära den fantastiska Alnarpsparken och Alnarps slott. Inom området finns både lantbruksmuseum och en forskningsanläggning i världsklass. Närheten till både Lund, Malmö och Köpenhamn gör att platsen har ett unikt läge. Representationen bland företagen är bred och det finns företagare inom exempelvis bioreningsverksamhet, växtodling, landskapsarkitektur, jordbruk och landsbyggsutveckling. Områdets största aktör är SLU, Sveriges gröna universitet med cirka 250 forskare och ca 900 studenter. SLU Alnarp har sin verksamhet koncentrerad kring landskapsarkitektur, trädgård, växtproduktion och sydsvenskt jord- och skogsbruk. Studenterna utbildar sig bland annat till hortonomer, landskapsarkitekter, landskapsingenjörer, trädgårdsingenjörer och lantmästare.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns goda parkeringsmöjligheter i området.

Närservice:

Inom området finns en restaurang och hälsostudio. I närområdet finns tätorten Lommas service med restauranger, caféer, träningsanläggning, närlivs, konferensytor etc.

Kommunikationer:

På några minuter med bil tar man sig från Alnarp till Lomma tätort. Malmö med direktförbindelse till Köpenhamn har man på ca 10 minuters avstånd. På ytterligare några minuter når man även Lund. Med bussförbindelserna tar man sig till både Malmö och Lund.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

LB

Fastighetsförvaltare

Lina von Barth

Lina.vonBarth@akademiskahus.se

072 VISA NR 072 242 91 65

Marknadsförs av Akademiska Hus AB
akademiskahus.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kungsgårdsvägen 2