Skriv ut

Skapa PDF

Smedjevägen 2, Alnarp

alnarp

Vill ni bli en del av den kreativa miljön i Alnarp som ligger i Lomma kommun strax utanför Malmö.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 13 - 13 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Alnarp. I Alnarp trivs småföretagare, Sveriges lantbruksuniversitet SLU, studenter och forskare. Under de senaste åren har campusområdet i Alnarp utvecklats för att ytterligare locka företag. Kontorsrummet som ligger på andra våningen i fd "Hovbeslagarskolan" möbleras av hyresgästen själv efter eget önskemål. Som hyresgäst har man tillgång till gemensamt kök, mötesplatsen i huset för samtliga hyresgäster. I hyran ingår el, värme, varmvatten, ventilation, sophämtning, fastighetskatt och städning av de gemensamma utrymmena. Skyltning enligt vårt skyltprogram finns tillgängligt. Hyra 1500 kr/månad.

Utförande

Våningsplan

1 av 2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 13 13

Ekonomi

I hyran ingår

Värme, el

Omgivning

Omgivning/natur

Kontoret ligger nära den fantastiska Alnarpsparken och Alnarps slott. Inom området finns både lantbruksmuseum och en forskningsanläggning i världsklass. Närheten till både Lund, Malmö och Köpenhamn gör att platsen har ett unikt läge. Representationen bland företagen är bred och det finns företagare inom exempelvis bioreningsverksamhet, växtodling, landskapsarkitektur, jordbruk och landsbyggsutveckling. Områdets största aktör är SLU, Sveriges gröna universitet med cirka 250 forskare och ca 900 studenter. SLU Alnarp har sin verksamhet koncentrerad kring landskapsarkitektur, trädgård, växtproduktion och sydsvenskt jord- och skogsbruk. Studenterna utbildar sig bland annat till hortonomer, landskapsarkitekter, landskapsingenjörer, trädgårdsingenjörer och lantmästare.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns goda parkeringsmöjligheter i området.

Närservice

Inom området finns en restaurang och hälsostudio. I närområdet finns tätorten Lommas service med restauranger, caféer, träningsanläggning, närlivs, konferensytor etc.

Kommunikationer

På några minuter med bil tar man sig från Alnarp till Lomma tätort. Malmö med direktförbindelse till Köpenhamn har man på ca 10 minuters avstånd. På ytterligare några minuter når man även Lund. Med bussförbindelserna tar man sig till både Malmö och Lund.

Smedjevägen 2
Sökhjälp