Skriv ut

Skapa PDF

Vitmossevägen 1, Hedenstorp

jönköping

Nybyggd lokal med en bra lokalisering i ett område med bra och snabba förbindelser till Göteborgsleden. Kallhyra 15 000kr/månaden.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Hyra: 906 kr/m²/år
Storlek: 225 - 225 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nybyggd lokal med en bra lokalisering i ett område med bra och snabba förbindelser till Göteborgsleden. Bra exponeringsläge. Lokalen är fördelad i två plan och lämpar sej bra för tex; byggfirmor, köksföretag, elfirmor, logistikföretag, logistik, e-handel mm. Lokalen möjliggör för kombinerad kontors/lager och indusstriyta med flexibla lösningar efter behov. Kök och wc/dusch finns i lokalen. Kallhyra 15 000kr/månaden.

Utförande

Byggår

2017

Antal rum

2

Planlösning

Lokalen är fördelad i två plan. Bottenplattan är ca 118 kvm och har ca 5 meter i takhöjd. Motordrivna takskjutsportar med fjärrsändare, slipat och behandlat betonggolv med en spolränna som är kopplad till en oljeavskiljare. El och vatten finns framdraget. En trappa leder upp till plan 2. Det övre planet har en access till ett trapphus med en transporthiss via en 1,5 meter bredd korridor. Grundbelysning med lysrör. Planet är ca 107 kvm och har en takhöjd om ca 2,5 meter. Planet har kök och wc/dusch. Ventilation; Från och tilluft. Ytterväggar; 200 mm sandwish Innerväggar; 200 mm sandwish Tak; Bärande plåt och 200mm rockwool isolering samt PVC-duk. El; 25 ampere. Uppvärmning; Fjärrvärme (golvvärme).

Teknisk information

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ytor Min Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 225 225 906

Ekonomi

Hyra

906 kr/m²/år

Vitmossevägen 1
Sökhjälp