Nyby
| Laholm

Favorit Dela

Ängeholmsvägen 58

Fräscha lager och kontorslokaler med stor anpassningsmöjlighet på bra skyltläge i ett av Laholms mest centrala industriområden.

 • Kategori:

  Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  2019-03-01 ev. tidigare tillträde

 • Storlek:

  920 m²

 • Hyra:
650 kvm fräscha lager/kontorslokaler med stor anpassningsmöjlighet på bra skyltläge i ett av Laholms mest centrala industriområden, med 5 minuter till motorväg, tåg och centrum. Ytor: Kontor: 150 Lager/Logistik: 650 Råyta: 120 kvm Ytorna är lediga från 1/3 2019, kan tillträdas tidigare efter överenskommelse. I Nyby industriområde i Laholm ligger fastigheten Nyby 3;27 på Ängelholmsvägen 58, en 2000 kvm stor uthyrningsfastighet med hyresgäster som bland andra ambulanssjukvården i Halland och Studieförbundet Vuxenskolan. Lokaler i fastigheten finns hyresledigt fr.1/3-18 är. Lokalen omfattar 650 kvm stor lager/kontorslokal med stor anpassningsmöjlighet som tidigare tillhört Postnord. Lokalerna totalrenoverades i samband med Postens inflyttning 2008 är sedan dess otroligt fräscha med lastbrygga, god ventilation och indragen fiber. Först en entré som leder in till en reception, där posten tidigare haft sin utlämning av paket som i sin tur leder till ett stort kontor / konferensrum. I anslutning till konferensrummet ligger 2 mindre kontor. I lokalens borte del finns 2 omklädningsrum med dusch, toalett och matsal, I övrigt har lokalen en öppen planlösning uppdelat i 2 sektioner, varav en är tillbyggd. Lokalens port förenklar logistiken och den öppna planlösningen gör lokalen otroligt anpassningsbar efter era önskemål. Lokalen har en geografiskt fördelaktig placering i utkanten av Nyby industriområde nära anslutande vägar från Halmstad, Våxtorp, Båstad och Mellbystrand.
 • Total yta

  920 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 150
Lager/Logistik 650
Övrigt 120

Utförande

Våningsplan:

1 av 1

Antal rum:

anpassningsbart

Planlösning:

Se ritning Först en entré som leder in till en reception, där posten tidigare haft sin utlämning av paket som i sin tur leder till ett stort kontor / konferensrum. I anslutning till konferensrummet ligger 2 mindre kontor. I lokalens borte del finns 2 omklädningsrum med dusch, toalett och matsal, I övrigt har lokalen en öppen planlösning uppdelat i 2 sektioner, varav en är tillbyggd. Lokalens port förenklar logistiken och den öppna planlösningen gör lokalen otroligt anpassningsbar efter era önskemål.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Buss, bil


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering på inhägnad gård med laddstolpar/motorvärmare

Kommunikationer:

5 min till E6

Skyltläge:

Ja

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RH

Robin Henriksson

robin@spotonformedling.se

010- VISA NR 010-3300377

Marknadsförs av Spot On Lokalförmedling
Hamngatan 11
30243 Halmstad
spotonformedling.se
Ängeholmsvägen 58