Skriv ut

Skapa PDF

Ängeholmsvägen 58, Nyby

laholm

Fräscha lager och kontorslokaler med stor anpassningsmöjlighet på bra skyltläge i ett av Laholms mest centrala industriområden.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 920 m²
Tillträde: ev. tidigare tillträde
Karta

Information

Beskrivning

650 kvm fräscha lager/kontorslokaler med stor anpassningsmöjlighet på bra skyltläge i ett av Laholms mest centrala industriområden, med 5 minuter till motorväg, tåg och centrum. Ytor: Kontor: 150 Lager/Logistik: 650 Råyta: 120 kvm Ytorna är lediga från 1/3 2019, kan tillträdas tidigare efter överenskommelse. I Nyby industriområde i Laholm ligger fastigheten Nyby 3;27 på Ängelholmsvägen 58, en 2000 kvm stor uthyrningsfastighet med hyresgäster som bland andra ambulanssjukvården i Halland och Studieförbundet Vuxenskolan. Lokaler i fastigheten finns hyresledigt fr.1/3-18 är. Lokalen omfattar 650 kvm stor lager/kontorslokal med stor anpassningsmöjlighet som tidigare tillhört Postnord. Lokalerna totalrenoverades i samband med Postens inflyttning 2008 är sedan dess otroligt fräscha med lastbrygga, god ventilation och indragen fiber. Först en entré som leder in till en reception, där posten tidigare haft sin utlämning av paket som i sin tur leder till ett stort kontor / konferensrum. I anslutning till konferensrummet ligger 2 mindre kontor. I lokalens borte del finns 2 omklädningsrum med dusch, toalett och matsal, I övrigt har lokalen en öppen planlösning uppdelat i 2 sektioner, varav en är tillbyggd. Lokalens port förenklar logistiken och den öppna planlösningen gör lokalen otroligt anpassningsbar efter era önskemål. Lokalen har en geografiskt fördelaktig placering i utkanten av Nyby industriområde nära anslutande vägar från Halmstad, Våxtorp, Båstad och Mellbystrand.

Utförande

Våningsplan

1 av 1

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Se ritning Först en entré som leder in till en reception, där posten tidigare haft sin utlämning av paket som i sin tur leder till ett stort kontor / konferensrum. I anslutning till konferensrummet ligger 2 mindre kontor. I lokalens borte del finns 2 omklädningsrum med dusch, toalett och matsal, I övrigt har lokalen en öppen planlösning uppdelat i 2 sektioner, varav en är tillbyggd. Lokalens port förenklar logistiken och den öppna planlösningen gör lokalen otroligt anpassningsbar efter era önskemål.

Teknisk information

Lokalen kan nås via

Buss, bil

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 150
Lager/Logistik 650
Övrigt 120

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering på inhägnad gård med laddstolpar/motorvärmare

Kommunikationer

5 min till E6

Skyltläge

Ja

Ängeholmsvägen 58
Sökhjälp