Industrigatan 18

Ljungarum , Jönköping
PDF Spara Dela
Spara
Dela
Yta

360 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager/Logistik

Välkommen till Exit 94 - Avfarten för proffsen. Fullt anpassningsbar lokal om 360 kvm.

Exit 94 är den nya samlingspunkten för proffsen. Här ska du enkelt svänga av från E4:an vid avfart 94 och ta dig till Industrigatan 18 eller nu mera kallad Exit 94. På Ljungarum ska det bli ett kluster av proffshandel som ska dra nytta av varandra. Idag används byggnaden främst som lager och det finns även en kontorsdel. Tanken är att omvandla lagerdelen till proffshandel och detta kommer att ska i flera etapper. När Södra Munksjön växer fram med bostäder, restauranger, kontor, växer också ett nytt centrum för proffshandel upp på Ljungarums industriområde.

Ytor

  • Total yta:

    360 m2

Utförande

Planlösning:

Här finns det en stor möjlighet att anpassa storlek och utformning på lokalen utefter din verksamhet. Ritningen och är ett förslag på fördelningen av lokalerna. De redan uthyrda delarna är dock redan fastställda.

Omgivning

Omgivning/natur:

Ljungarum- är idag ett lager-, logistik- och industriområde med både stora och små företag. Dagens proffshandel finns på Södra Munksjön och Gamla Flygfältet vilka är under omvandling. På sikt måste många verksamheter flyttas och Ljungarum står som ett starkt alternativ.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i anslutning till lokalen

Närservice:

All tänkbar service finns i Jönköping centrum 5 km bort.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge utmed Industrigatan.

Kommunikationer

I Jönköping finns det inte ett bättre strategiskt läge än vad Exit 94 har då man enkelt kan ta sig in till centrum eller av och på E4:an vidare till mot Stockholm, Göteborg eller Malmö. Det finns också flera busslinjer med hållplats inom 100 från lokalen.
Industrigatan 18

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer. På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling och mäklare av kommersiella fastigheter i Jönköpingsregionen. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Quadrent

Östra Storgatan 3

55321 Jönköping

www.quadrent.se

Fler annonser från Quadrent