Skriv ut

Skapa PDF

Industrigatan 18, Ljungarum

jönköping

Välkommen till Exit 94 - Avfarten för proffsen. Fullt anpassningsbara lokaler om 485-720 kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Lager/Logistik
Storlek: 485 - 720 m²
Karta

Information

Beskrivning

Exit 94 är den nya samlingspunkten för proffsen. Här ska du enkelt svänga av från E4:an vid avfart 94 och ta dig till Industrigatan 18 eller nu mera kallad Exit 94. På Ljungarum ska det bli ett kluster av proffshandel som ska dra nytta av varandra. Idag används byggnaden främst som lager och det finns även en kontorsdel. Tanken är att omvandla lagerdelen till proffshandel och detta kommer att ska i flera etapper. När Södra Munksjön växer fram med bostäder, restauranger, kontor, växer också ett nytt centrum för proffshandel upp på Ljungarums industriområde.

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Här finns det en stor möjlighet att anpassa storlek och utformning på lokalen utefter din verksamhet. Ritningen och är ett förslag på fördelningen av lokalerna. De redan uthyrda delarna är dock redan fastställda.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 485 720

Omgivning

Omgivning/natur

Ljungarum- är idag ett lager-, logistik- och industriområde med både stora och små företag. Dagens proffshandel finns på Södra Munksjön och Gamla Flygfältet vilka är under omvandling. På sikt måste många verksamheter flyttas och Ljungarum står som ett starkt alternativ.

Parkeringsmöjligheter/garage

Finns i anslutning till lokalen

Närservice

All tänkbar service finns i Jönköping centrum 5 km bort.

Kommunikationer

I Jönköping finns det inte ett bättre strategiskt läge än vad Exit 94 har då man enkelt kan ta sig in till centrum eller av och på E4:an vidare till mot Stockholm, Göteborg eller Malmö. Det finns också flera busslinjer med hållplats inom 100 från lokalen.

Skyltläge

Mycket bra skyltläge utmed Industrigatan.

Dokument

Länkar

Industrigatan 18
Sökhjälp