Sollentuna | Sollentuna

Favorit Dela

Hammarbacken 10

Trivsam kontorslokal (453 kvm) med strategiskt läge, närhet till Arlanda flygplats, Kista och Stockholm city.

Beskrivning

Tillsammans med KGK Fastigheter kan vi nu erbjuda moderna och trivsamma kontorslokaler som passar utmärkt för företag som ställer höga krav på effektiva lokaler och goda kommunikationer. Lokalerna erbjuder möjlighet till kontorslandskap så väl som enskilda rum med generösa ljusinsläpp. Mötesrum, pentry/kök och arkiv/förråd placeras med fördel i husets mittkärna. Lasthissar finns så att man enkelt kan transportera gods mellan huset lastkaj och kontoren. I fastigheten finns en trevlig lunchrestaurang som även erbjuder möjlighet att hyra större konferensrum för kundevent, utbildning, utställningar mm. Som hyresgäst har man även tillgång till husets motionshall med tillhörande omklädningsrum, bastu och relax. På fastigheten finns också möjlighet till parkering både i garage och utomhus. Förutom ett fantastiskt skyltläge så innebär även närheten till Järvafältet möjligt till uppfriskande lunchpromenader och motionsträning. Ritningar finner du prospektet nedan.
  • Total yta

    453 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Släpet 8

Byggår:

1991

Våningsplan:

3 av 5


Omgivning

Omgivning/natur:

Sollentuna präglas av god småföretagaranda samt företagsvänligt klimat och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunrankning. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen och att tillföra nya företag och bostäder. I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna med nära och bra samverkan med kommunen, men även med varandra.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter erbjuds i såväl kallgarage som markparkering i direkt anslutning till fastigheten. Närservice

Närservice:

Inom nära räckvidd nås Stinsen Köpcentrum och Sollentuna Centrum med stort utbud av affärer, cafeér/restauranger och all tänkbar service.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger utmed E4 vilket gör det smidigt för den bilburne. Ett stenkast bort går buss 522 till Sollentuna Centrum och Häggvik där man kan ta sig vidare med pendeltåg. Buss 516 går till Norra Bantorget samt buss 537 mot Kista.

Skyltläge:

Fastigheten ligger utefter E4:an vid avfarten till Häggvik i Klasro företagsområde, vilket medger utmärkt skyltläge.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Claes Wallberg

Claes Wallberg

claes.wallberg@thulefastighetsutveckling.se

08-5 VISA NR 08-555 199 20

0708 VISA NR 0708-80 83 13

Marknadsförs av Thule Fastighetsutveckling AB
thulefastighetsutveckling.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Hammarbacken 10

Om Thule Fastighetsutveckling AB

På Thule arbetar vi med fastighetsutveckling. När du vill skapa utrymme för lönsamhet i din fastighet eller optimera en befintlig lokal för en hyresgäst, tar vi ditt projekt till sin fulla potential. Vi gör det enkelt för dig, oavsett om du använder alla våra verktyg eller bara ett. När allt är klart, kan du vara trygg i ett resultat som är minst så bra som du förväntar dig.

Fler annonser från denna annonsör