Skriv ut

Skapa PDF

Hammarbacken 10-14, Sollentuna

sollentuna

Trivsam kontorslokal (453 kvm) med strategiskt läge, närhet till Arlanda flygplats, Kista och Stockholm city.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 453 m²
Karta

Information

Beskrivning

Tillsammans med KGK Fastigheter kan vi nu erbjuda moderna och trivsamma kontorslokaler som passar utmärkt för företag som ställer höga krav på effektiva lokaler och goda kommunikationer. Lokalerna erbjuder möjlighet till kontorslandskap så väl som enskilda rum med generösa ljusinsläpp. Mötesrum, pentry/kök och arkiv/förråd placeras med fördel i husets mittkärna. Lasthissar finns så att man enkelt kan transportera gods mellan huset lastkaj och kontoren. I fastigheten finns en trevlig lunchrestaurang som även erbjuder möjlighet att hyra större konferensrum för kundevent, utbildning, utställningar mm. Som hyresgäst har man även tillgång till husets motionshall med tillhörande omklädningsrum, bastu och relax. På fastigheten finns också möjlighet till parkering både i garage och utomhus. Förutom ett fantastiskt skyltläge så innebär även närheten till Järvafältet möjligt till uppfriskande lunchpromenader och motionsträning. Ritningar finner du prospektet nedan.

Utförande

Byggår

1991

Våningsplan

3 av 5

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 453

Omgivning

Omgivning/natur

Sollentuna präglas av god småföretagaranda samt företagsvänligt klimat och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunrankning. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen och att tillföra nya företag och bostäder. I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna med nära och bra samverkan med kommunen, men även med varandra.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjligheter erbjuds i såväl kallgarage som markparkering i direkt anslutning till fastigheten. Närservice

Närservice

Inom nära räckvidd nås Stinsen Köpcentrum och Sollentuna Centrum med stort utbud av affärer, cafeér/restauranger och all tänkbar service.

Kommunikationer

Fastigheten ligger utmed E4 vilket gör det smidigt för den bilburne. Ett stenkast bort går buss 522 till Sollentuna Centrum och Häggvik där man kan ta sig vidare med pendeltåg. Buss 516 går till Norra Bantorget samt buss 537 mot Kista.

Skyltläge

Fastigheten ligger utefter E4:an vid avfarten till Häggvik i Klasro företagsområde, vilket medger utmärkt skyltläge.

Dokument

Hammarbacken 10-14
Sökhjälp