Skriv ut

Skapa PDF

Grepgatan 50, Mariastaden

helsingborg

Ta chansen och var med i snabbväxande Mariastaden där vi kommer kunna erbjuda en lokal på 202 m².

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 202 m²
Tillträde: Q2 2018 eller enligt överensko
Karta

Information

Beskrivning

I Östra delen av Mariastadens nyaste område, Maria stationsområde finns det möjlighet att etablera er verksamhet i en alldeles nyproducerad lokal. Denna lokal om 202 kvm ligger i markplan precis vid torget. Lokalen kommer att vara oinreddd, så här har ni verkligen en stor möjighet att påverka utformningen på lokalen så det passar just er verksamhet. Man kan sammanslå ytan med lokalen bredvid och får således en lokal om ca 367 kvm. Närmsta granne är frisör, apotek och ICA-butik och vi ser gärna någon verksamhet som kan kompletttera dessa. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Utförande

Byggår

2018

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 202

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalerna är belägna i Mariastaden, i norra Helsingborg vilket är ett snabbväxande område som ligger ca fem km nordost om Helsingborgs centrum. Mariastaden präglas av natursköna omgivningar med bland annat Pålsjo naturområde i abosolut närhet samt närhet till pulserande centrum. I Mariastaden bor det ca 6000 personer.

Närservice

I direkt närhet finns det en ICA.butik, apotek, frisör samt gym.

Kommunikationer

Det är lättillgängligt med bil, ligger nära väg 111 och E4 och E6. Det finns goda tåg- och bussförbindelser i området. FrånMaria Station når man Helsingborgs centralstation på ungefär sex minuter med pågatåg. Med buss tar det ca 10 minuter till knutpunkten.

Grepgatan 50
Sökhjälp