Skriv ut

Skapa PDF

Grepgatan 48, Mariastaden

helsingborg

Ta chansen och var med i snabbväxande Mariastaden där vi kommer kunna erbjuda en lokal på 165 m².

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt
Storlek: 165 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Här finns det möjlighet att etablera er verksamhet och hyra en alldeles nyproducerad lokal i Mariastaden. Denna lokal om 165 kvm ligger i markplan precis vid torget och kommer vara oinredd, vilket ger er en stor möjlighet att vara med och påverka utformningen på lokalen så det passar just er verksamhet. Man kan även sammanslå ytan med lokalen bredvid och får således en lokal om ca 367 kvm. Närmsta granne är frisör, apotek och ICA-butik. Vi ser gärna någon verksamhet som kan komplettera dessa. Varmt välkommen att kontakta oss!

Utförande

Byggår

2018

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 165

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalerna är belägna i Mariastaden, i norra Helsingborg vilket är ett snabbväxande område som ligger ca fem km nordost om Helsingborgs centrum. Mariastaden präglas av natursköna omgivningar med bland annat Pålsjo naturområde i abosolut närhet samt närhet till pulserande centrum. I Mariastaden bor det ca 6000 personer.

Närservice

I direkt närhet finns det en ICA.butik, apotek, frisör samt gym.

Kommunikationer

Det är lättillgängligt med bil, ligger nära väg 111 och E4 och E6. Det finns goda tåg- och bussförbindelser i området. Från Maria Station når man Helsingborgs centralstation på ungefär sex minuter med pågatåg. Med buss tar det ca 10 minuter till knutpunkten.

Grepgatan 48
Sökhjälp