Skriv ut

Skapa PDF

Arenavägen 33, Globen City

johanneshov

Butiks- eller kontorslokal med stor potential och tillhörande lastkaj i Globen city.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Hyra: 3 200 kr/m²/år. Ej specificerad: Sopor 22 kr/m² och år, värme 115 kr/m² och år, vatten 18 kr/m² och år, El & kyla 115 kr/m² och år, fastighetsskatt 88,2 kr/m² och år.
Storlek: 220 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Butikslokal med många möjligheter i markplan mot Arenavägen. Lokalen kan även anpassas till kontor eller lagerlokal om så önskas. Det finns parkering i direkt anslutning till lokalen.

Planlösning

Utförande

Byggår

1991

Planlösning

Den är helt rå idag och vi avser bygga om den till modern lokalstandard så fort vi hittar rätt hyresgäst. Kunden har således alla möjligheter att påverka planlösning samt ytskikt.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 220 3 200

Ekonomi

Hyra

3 200 kr/m²/år. Ej specificerad: Sopor 22 kr/m² och år, värme 115 kr/m² och år, vatten 18 kr/m² och år, El & kyla 115 kr/m² och år, fastighetsskatt 88,2 kr/m² och år.

Omgivning

Omgivning/natur

Globen City är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken med 250 verksamma företag. Globen City ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Närservice

Fastigheten är belägen invid Globen Shopping med 60 butiker, flertalet restauranger och caféer. Här finns även mataffär, bank, Systembolag, träningsanläggning och läkarmottagning.

Kommunikationer

Tunnelbana och tvärbana från stationerna Globen och Gullmarsplan på gångavstånd.

Övrig information

Övrigt

Fri höjd till lastkaj, ca 3 meter.

Länkar

Arenavägen 33
Sökhjälp