Skriv ut

Skapa PDF

Nordenskiöldsgatan 24, Malmö

malmö

Butikslokal i attraktivt läge ledig i STUDIO.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt
Storlek: 92 - 92 m²
Karta

Information

Beskrivning

På ett av Malmös absolut häftigaste lägen ligger den moderna kontorsfastigheten STUDIO, byggd 2016. Där finns en butiksyta kvar på 92 kvm. Med en unik arkitektur och ett fantastisk läge precis vid vattnet skapas en ljus och trivsam atmosfär för butiker. Ytorna kan till viss del anpassas efter hyresgästens behov och önskemål. I Studio sitter 1200 kontorshyresgäster från mängder av företag. Utöver detta så ligger ett par restauranger och hotellet Story i byggnaden. Deras gäster tillsammans med företagens leder till en fantastisk genomströmning av människor dagligen.

Utförande

Byggår

2016

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 92 92

Omgivning

Omgivning/natur

Med ett av Malmös mest gångtrafikerade lägen ligger den unika fastigheten STUDIO. Det är det naturliga gångstråket mellan Malmö C och Västra Hamnen som passerar precis utanför fastigheten.

Närservice

Restauranger och service i området.

Kommunikationer

Ett stenkast från Malmö Central samt uppgång Anna Lindhs plats.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid att leta efter rätt lokal - kontakta oss direkt så presenterar vi de objekt som matchar era behov kostnadsfritt. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Nordenskiöldsgatan 24
Sökhjälp