Skriv ut

Skapa PDF

Jägersrovägen 82, Malmö

malmö

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Övrigt
Storlek: 3 478 - 3 478 m²
Karta

Information

Beskrivning

På ett av Malmös mest trafikerade lägen ligger den unika och moderna fastigheten Grönsakshandlaren 4. Byggnaden ligger i Malmös Sydöstra del mellan områdena Persborg och Jägerso. På ett par minuter når man Jägerso Handelsområde med utbud av service och på ytterligare några minuter når man Fosie industriby. Lokalen ligger på första parkett ut mot Inre ringvägen på fastighetens norra del och synligheten är mycket god. Byggnaden uppfördes 2011 och har nyttjats av ägaren själv till och från och är således i väldigt gott skick och inflyttningsbar på dagen. Byggnaden ligger på ett inhägnat bevakat område på en tomtareal på drygt 13 000 kvm och nås med infart från Jägersrovägen och Botildenborgsvägen. På tomten, i grannbyggnaden, finns verksamheten Golvpoolen (golv, badrum och kakel). Byggnaden består av två öppna och ljusa plan med en bred inbjudande parkettbelagd trappa i anslutning till entrén. Entrén som ligger på den södra fasaden är inglasad och vätter ut mot parkeringsytorna. På andra planet finns ett antal kontorsrum, personalrum och omklädnadsrum som alla håller hög standard med parkettgolv/klinker.

Utförande

Byggår

2011

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 3 478 3 478

Omgivning

Omgivning/natur

Ur kundsyndpunkt har fastigheten ett gott strategiskt läge nära Fosie Industriby. Restauranger, butiker och service finns på några minuters avstånd på Jägersro Center.

Närservice

Jägersro Handelsområde.

Kommunikationer

Kommunikationsläget intill Inre ringvägen med trafikplats Hindby gör fastigheten lättillgänglig med fordon. De store europavägarna (E6/E20/E65) nås med bil på 5-10 min. Det är enkelt att köra in på området med två in- och utfarter.

Dokument

Jägersrovägen 82
Sökhjälp