Skriv ut

Skapa PDF

Leverantörsvägen 4, Täby/Arninge

täby

# Del av trevligt lager och möblerat kontor erbjudes i Arninge (Täby).

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell, Lager/Logistik, Övrigt
Hyra: Se text i annonsen
Storlek: 135 m²
Tillträde: Enligt ö.k
Karta

Information

Beskrivning

LAGER+KONTOR Stockholms bästa erbjudande till "det lilla företaget". Del av trevligt lager (med pallstallage) och möblerat kontor (skrivbord, pentry, dusch, wc, kyl, frys, micro) erbjudes i Arninge (Täby) cirka 100m från K-Rauta. Vi har även en mindre truck som ni kan få använda för att lyfta högt eller tungt. Wi-Fi finns. Din del av det totala lagret kommer att bestå av cirka 30-40 pallplatser+golvyta+kontor. Cirka 7 meters takhöjd i lagerlokalen. 2-3 kontorsplatser ingår beroende på möblering. Parkeringsplats för 2-3 bilar ingår. Lagret är rent och snyggt, har pallstallage och är isolerat (sparsamt uppvärmt= låg driftkostnad). Rejäla portar in till den gemensamma lokalytan (se bilder). Vår hyresgäst, måste precis som vi, uppskatta ett rent och snyggt lager utan luktande artiklar, mekande eller störande verksamhet. Inget onödigt spring i lokalerna. Inte lämpligt för bilverkstad, biltvätt etc. Om ni behöver extra kontorsrum kan det hyras i direkt anslutning till vår lokal (i dagsläget en låst dörr mellan lokalerna. Separat ö.k. med näraliggande hyresgäst krävs). Att hyra ett extra rum kommer dock att vara mycket billigt har vår granne lovat. Vi kan även diskutera delning av skötsam och duktig personal (bra för dig som inte alltid kan bemanna lagret själv). Din del av lokalkostnaden fn. 13.200kr/månad+moms (kallhyra). Kallhyran under Juni och Juli är endast 10.500kr/månad+moms. Det angivna uppskattade antalet kvm/byggnadsytan i denna annons avser hela lokalen, ni hyr en del av detta (del av cirka 275kvm). Din del blir då cirka 130-140kvm. Ibland större. Det går att ställa en 20ft container utanför om man behöver ett sådant extra utrymme. Vi är flexibla men söker i första hand EN hyresgäst som kan hyra ovan angiven del. RING FÖR ATT BOKA ETT BESÖK. Kontakta: Stefan Riddarcrona, 070-5907706 Vänligen ring, vi är dåliga på att svara på mail.

Utförande

Planlösning

Lager med cirka 8m till tak. Stora garageportar. Betonggolv i lagret. Kontorsdel en trappa upp i direkt anslutning till lagret. Fler kontorsrum kan hyras i direkt anslutning till lokalen. Snyggt och rent. OBS! Denna lokal är totalt cirka 275 kvm. Vi delar på denna lokal 50/50. Er del blir då cirka halva totala ytan = 135 kvm.

Teknisk information

Uppvärmning

El

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 35
Lager/Logistik 100

Ekonomi

Hyra

Se text i annonsen

Omgivning

Omgivning/natur

Arninge industriområde med butiker, företag etc.

Företag i närheten

Flera hundra företag i närheten.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering ute på gården ingår.

Närservice

Diverse butiker och restauranger.

Kommunikationer

Bil eller buss.

Skyltläge

Efter separat ök. med fastighetsägaren kan det eventuellt vara möjligt med en fasadskylt som syns av besökare till och från K-RAUTA .

Vägbeskrivning

Lokalen är belägen endast ett "stenkast" från K-RAUTA i Arninge.

Övrig information

Övrigt

Läs annonsen för mer exakt information och för att undvika missförstånd. Vissa "fält och rutor" i denna annons kan vara felaktigt ifyllda eftersom vi vill dela lokal med någon. Ring oss gärna även utanför kontorstid, 070-5907706.

Leverantörsvägen 4
Sökhjälp