Skriv ut

Skapa PDF

Kammakargatan 22, City

stockholm

Arkitektdesignad lokal med häftiga detaljer och effektiv planlösning i centrala kvarter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 340 m²
Karta

Information

Beskrivning

Arkitektdesignad lokal med häftiga detaljer och effektiv planlösning i centrala kvarter. Lokalen har nyligen totalrenoverats i hög standard. Fönster i tre väderstreck ger ett bra ljusinsläpp och en härlig inomhusmiljö. Lokalen är effektiv till sin planlösning, i dagsläget är den anpassad för ca 32 arbetsplatser. Representativt trapphus och moderna hissar leder personal och besökare upp till lokalen. Fastighetens hyresgäster har tillgång till en gemensam innergård samt garage.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Lokalen har en öppen planlösning som idag nyttjas av 32 st personer. Den erbjuder gott om gemensamhetsutrymmen med en välkomnande entré som övergår i en bekväm loungedel med en integrerad kreativ pausmiljö. Det finns 4 st konferensrum varav ett större för 10-12 personer, 2 st telefonrum/tysta rum, 2 st WC, 1 st HWC med dusch, 1 st förråd/serverrum och 1 st städskrubb.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 340

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i stadsdelen Norrmalm som utgör Stockholm stads mest arbetsplatsrika stadsdelsområde med närhet till City, Hötorget, Stureplan och Odenplan. Trots det centrala läget finns det gott om grönområden i närheten bl.a. Observatorielunden.

Närservice

I området finns all tänkbar service så som butiker, restauranger, gym och hotell. Endast en kort promenad till Hötorget där både Hötorgshallen och Kungshallen finns, samt ett flertal restauranger och butiker. Till Stureplan är det endast ca 10 minuters promenad.

Kommunikationer

Det finns ett mycket gott utbud av kollektiva färdmedel. Närmaste tunnelbanestation är Rådmansgatan som ligger ca 200 m från porten. Stockholms centralstation ligger ca 10 minuters promenad från fastigheten. Därifrån går pendel-och fjärrtåg samt anknytning till alla tre tunnelbanelinjer. I området trafikerar flertal busslinjer.

Sökhjälp