Skriv ut

Skapa PDF

Palmbladsgatan 2 A - 2, Fyrislund

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: Hyran fastställes enligt samråd med hyresvärden. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 500 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokal om 500 kvm som är lämpad för kontor! Ytan är flexibel då planlösningen går att ändra förutom mittenpartiet där det finns 3 WC-rum med möjlighet till ett fjärde. Lokalen passar även för skolverksamhet!

Utförande

Planlösning

Lokalen är idag inrett i ett antal större rum, två lunchrum/fikarum samt en specialinredd musikstudio av hög klass. Möjlighet att inreda hela övre plan till ett fint kontor. Planlösningen går att ändra förutom mittenpartiet där det finns 3 WC-rum med möjlighet till ett fjärde. Rikligt med fönster på 3 av 4 ytterväggar med möjlighet att ta upp fönster även på den 4:e ytterväggen gör att det går att få ett ljust och modernt kontor med flexibel inredning.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 500

Ekonomi

Hyra

Hyran fastställes enligt samråd med hyresvärden. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Fyrislund är idag ett blandat område med lättare industri, kontor och till viss del handel. Denna del av Fyrislund ligger nära bostadsområdet Slavsta.

Kommunikationer

Stadsbussar trafikerar Stålgatan och hållplatser finns nära byggnaden

Palmbladsgatan 2 A - 2
Sökhjälp