Nordenskiöldsgatan 11, Universitetsholmen, Malmö - Kontor
Epic uppförs nu och är färdigt 2019
Utsikt över Beijerskajen
Nordenskiöldsgatan 11, Universitetsholmen, Malmö - Kontor
Exempel på planlösning
Epic ligger mitt i händelsernas centrum

Universitetsholmen | Malmö

Favorit Dela

Nordenskiöldsgatan 11

Epic sätter människors välmående i fokus och ger ramar för ett sundare sätt att leva och arbeta. Nu finns endast 270 kvm kvar!

Beskrivning

Med Epic introducerar vi på Skanska en ny generation kontorsbyggnader i Malmö. Epic sätter människors välmående i fokus och ger ramar för ett sundare sätt att leva och arbeta. Epic byggs för att nå den internationella certifieringen WELL vilket innebär att huset ska anpassas för att supportera hälsa och välbefinnande. Epic är beläget på Universitetsholmen i centrala Malmö, med ett fantastiskt läge alldeles intill vattnet. Universitetsholmen har utvecklats till en av Malmös mest spännande stadsdelar med en inspirerande mix av studenter, entreprenörer, kultur och näringsliv. För att bana väg för goda vanor har Epic en cykelparkering med tillhörande omklädningsrum och duschar på entréplan. Med en bilpool i huset och Malmö centralstation på några minuters promenadavstånd finns det få anledningar att köra bil till jobbet. Bland Epics grannar finns Malmö högskola med sina 26 000 studenter, Malmö Live, Media Evolution City, Malmö Saluhall och nya STUDIO. Området bjuder även på kaféer, restauranger, närbutiker, apotek och gym. Redan klara hyresgäster i Epic är Verisure Innovation, Baker Tilly, Delphi, Web Manuals och Spaces. Nu finns endast 270 kvm kontorsyta kvar i det attraktiva huset. Inflyttning sker Q1 2020.
  • Total yta

    270 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 268 270

Service och bekvämligheter


Utförande

Byggår:

2019

Planlösning:

Husets hjärta är ett grönskande atrium som nås från både Nordenskiöldsgatan och Beijerskajen och som blir den naturliga mötesplatsen för alla som rör sig i huset. Den centralt placerade trappan inbjuder till rörelse och leder oss vidare till de olika verksamheterna i huset.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Nordenskiöldsgatan och Beijerskajen

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Omgivning/natur:

Med den livliga Nordenskiöldsgatan på ena sidan och den avkopplande kajpromenaden på den andra har Epic en varierad och dynamisk omgivning. Inne i huset erbjuder det öppna, gröna atriet plats för både reflektion och interaktion och strax utanför kan du hitta inspiration i hamnbassängens vattenblänk. Det rikliga cityutbudet har du alltid inom nära räckhåll.

Företag i närheten:

I huset sitter Verisure Innovation, Coworkingföretaget Spaces, Baker Tilly, Web Manuals och Delphi.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage i huset bredvid

Närservice:

I det ständigt växande området ligger Malmö universitet, Malmö Live, inkubatorn MINC, företagsklustret Media Evolution City, STUDIO, SVT och Malmö Saluhall. Du hittar också ett stort utbud av restauranger och caféer, närbutik, apotek och gym. Den gamla stadskärnan med sitt cityutbud ligger runt hörnet.

Kommunikationer:

Malmö Centralstation ligger ett stenkast bort och i Epic finns cykelhotell med dusch och omklädningsrum.

Skyltläge:

Utmärkt skyltläge längs Nordenskiöldsgatan

Vägbeskrivning:

Från Universitetsholmen finns utmärkta förbindelser med både tåg och buss, liksom ett väl utbyggt vägnät för cykel och bil. Köpenhamns flygplats Kastrup ligger bara 20 minuter bort med tåg.


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

Sandra

Nilsson

Sandra

sandra.nilsson@skanska.se

010 VISA NR 010 44 92 835

0733 VISA NR 0733 03 61 81

Marknadsförs av Skanska Öresund AB

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Nordenskiöldsgatan 11