Skriv ut

Skapa PDF

Nordenskiöldsgatan 11, Universitetsholmen

malmö

Epic sätter människors välmående i fokus och ger ramar för ett sundare sätt att leva och arbeta. Nu finns endast 270 kvm kvar!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 270 - 270 m²
Tillträde: 2020-01-01 Q1 2020
Karta

Information

Beskrivning

Med Epic introducerar vi på Skanska en ny generation kontorsbyggnader i Malmö. Epic sätter människors välmående i fokus och ger ramar för ett sundare sätt att leva och arbeta. Epic byggs för att nå den internationella certifieringen WELL vilket innebär att huset ska anpassas för att supportera hälsa och välbefinnande. Epic är beläget på Universitetsholmen i centrala Malmö, med ett fantastiskt läge alldeles intill vattnet. Universitetsholmen har utvecklats till en av Malmös mest spännande stadsdelar med en inspirerande mix av studenter, entreprenörer, kultur och näringsliv. För att bana väg för goda vanor har Epic en cykelparkering med tillhörande omklädningsrum och duschar på entréplan. Med en bilpool i huset och Malmö centralstation på några minuters promenadavstånd finns det få anledningar att köra bil till jobbet. Bland Epics grannar finns Malmö högskola med sina 26 000 studenter, Malmö Live, Media Evolution City, Malmö Saluhall och nya STUDIO. Området bjuder även på kaféer, restauranger, närbutiker, apotek och gym. Redan klara hyresgäster i Epic är Verisure Innovation, Baker Tilly, Delphi, Web Manuals och Spaces. Nu finns endast 270 kvm kontorsyta kvar i det attraktiva huset. Inflyttning sker Q1 2020.

Utförande

Byggår

2019

Planlösning

Husets hjärta är ett grönskande atrium som nås från både Nordenskiöldsgatan och Beijerskajen och som blir den naturliga mötesplatsen för alla som rör sig i huset. Den centralt placerade trappan inbjuder till rörelse och leder oss vidare till de olika verksamheterna i huset.

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Nordenskiöldsgatan och Beijerskajen

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 270 270

Omgivning

Omgivning/natur

Med den livliga Nordenskiöldsgatan på ena sidan och den avkopplande kajpromenaden på den andra har Epic en varierad och dynamisk omgivning. Inne i huset erbjuder det öppna, gröna atriet plats för både reflektion och interaktion och strax utanför kan du hitta inspiration i hamnbassängens vattenblänk. Det rikliga cityutbudet har du alltid inom nära räckhåll.

Företag i närheten

I huset sitter Verisure Innovation, Coworkingföretaget Spaces, Baker Tilly, Web Manuals och Delphi.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage i huset bredvid

Närservice

I det ständigt växande området ligger Malmö universitet, Malmö Live, inkubatorn MINC, företagsklustret Media Evolution City, STUDIO, SVT och Malmö Saluhall. Du hittar också ett stort utbud av restauranger och caféer, närbutik, apotek och gym. Den gamla stadskärnan med sitt cityutbud ligger runt hörnet.

Kommunikationer

Malmö Centralstation ligger ett stenkast bort och i Epic finns cykelhotell med dusch och omklädningsrum.

Skyltläge

Utmärkt skyltläge längs Nordenskiöldsgatan

Vägbeskrivning

Från Universitetsholmen finns utmärkta förbindelser med både tåg och buss, liksom ett väl utbyggt vägnät för cykel och bil. Köpenhamns flygplats Kastrup ligger bara 20 minuter bort med tåg.

Länkar

Nordenskiöldsgatan 11
Sökhjälp