Aura med närhet till det mesta
Södra Neptunigatan 12, Universitetsholmen, CBD, Malmö - Kontor
Plan 4
Rendering över Aura
Rendering över plan 4
Rendering över plan 4

Universitetsholmen, CBD | Malmö

Favorit Dela

Södra Neptunigatan 12

Aura - ett kontor med gyllene möjligheter! Det finns endast ett plan kvar - inflyttning i år.

Beskrivning

Aura är ett hus som både inspirerar och imponerar. Med ett spektakulärt utseende blir Aura det perfekta valet för dig som söker kontor utöver det vanliga. På lugnt läge mitt i centrala Malmö får du det bästa av två världar. Här omges du av kanaler, parker och viktiga knutpunkter såsom Malmö Saluhall, Malmö Live och Studio. Närheten till Malmö centralstation skapar fantastiska förutsättningar för både lokala och internationella resor. I Aura finns möjligheter för ditt företag att skapa en alldeles egen utstrålning. Med en välkomnande entré omfattar Aura ca 6 000 kvm kontor, fördelade över 6 kontorsplan. Från Aura har du utsikt ut mot den gröna gården, kajpromenaden, Slottsparken med Malmöhus samt stadslivet längs med Neptunigatan. Byggnaden har en tydlig arkitektonisk profil med sitt gyllene tak och stora takfönster. Tillgängliga ytor som finns kvar är plan 4 på totalt 1032 kvm. Digitala lösningar i huset underlättar kommunikation och vardag för dig som arbetar eller vistas i huset. Aura är beläget i Malmös nya kvarter för boende och arbete, Citadellsstaden. Här blir livspusslandet lättare, både för individer och företag. Citadellsstaden bjuder på en unik möjlighet att bo, arbeta och leva på samma plats.
  • Total yta

    1000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400 1 000

Service och bekvämligheter


Utförande

Byggår:

2019

Våningsplan:

4 av 7

Planlösning:

Plan 4 är i sin helhet ca 1000 kvm och har utsikt åt både Öresundsbron och Malmö Live. Självklart är huset byggt med miljön i åtanke. Vi har byggt enligt och certifieras med LEED platinum som är ett av världens ledande miljöcertifieringssystem för byggnader.


Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Omgivning/natur:

Närhet till kanal, Kungsparken, Ribersborg och Fiskehoddorna.

Företag i närheten:

Befintliga/kommande hyresgäster är; Trägårdhs Advokatbyrå, Tritons förskola, Grant Thornton, Lindab, Adecco och Projektengagemang.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage under kvarteret finns

Närservice:

Malmö Saluhall, Malmö Live och butiker i entréplan.

Kommunikationer:

Gångavstånd till Malmö Centralstation

Skyltläge:

Ja

Vägbeskrivning:

I Aura sitter du 4 minuter från Anna Linds plats som är en knutpunkt för Tåg, buss och taxi och därifrån har du: • 5 minuter med tåg till Hyllie. • 10 minuter till Lund. • 20 minuter med tåg till Kastrup. • 30 minuter med tåg till Köpenhamn. Tåg till Danmark avgår en gång var 10:e minut.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jessica

Andersson

Jessica

jessica.andersson@skanska.se

+46 VISA NR +46 734 10 14 86

Marknadsförs av Skanska Öresund AB

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Södra Neptunigatan 12