Växjö | VÄXJÖ

Favorit Dela

Framtidsvägen 16

Lokalen kombinerar öppna ytor och avskilda rum, har tysta textilgolv och kreativ färgsättning. Placerad i Videum Science Park.

Beskrivning

Detta är en av våra mest unika lokaler i Videum Science Park. Färgsättningen och de stora öppna ytorna med ett ljuddämpande textilgolv gör lokalen lämplig för er som vill ha ett kreativt kontorslandskap kombinerat med flera mindre rum som kan fungera som mötesrum eller avskilda kontor. Här kan ni erbjuda en lämplig arbetsplats för företagets alla anställda, oavsett typ av tjänst, arbetssätt eller personlighet. I lokalen finns ett litet ljudisolerat rum för det hemliga affärssamtalet eller samtal av mer privat karaktär. Lokalen har genomtänkta ytor för skrivare samt flera egna toaletter. En våning upp finns det gemensamma fika- och lunchrummet för hus Delta med kaffemaskin, kylskåp och mikro där man har daglig möjlighet att möta andra företagare. Nu när den nya utbyggnaden av Videum Science Park är klar så ligger denna lokal bra till för besökare som kommer genom huvudentrén och det är nära till den nya restaurangen, receptionen och konferenslokalerna.
  • Total yta

    311 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Delta

Våningsplan:

2 av 3

Planlösning:

Lokalen är på totalt 311 m² varav 175 m² är öppna ytor och sedan sju rum med olika storlek och karaktär. Till vänster om entrén finns tre toaletter, ett städförråd och utrymme för kapprum. Går man till höger finns det till vänster två mindre rum på ca 10 m² och till höger ett större rum på ca 20 m². När man passerat de avskilda rummen kommer man in i det öppna landskapet som naturligt delas av i tre delar genom en vägg med stor öppning och en vägg i brösthöjd. Längst ner i lokalen finns ett rum på ca 20 m² som kan passa bra som mötesrum. I anslutning till den öppna ytan finns ytterligare ett avskilt rum på ca 10 m² och ett mindre ljudisolerat rum.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Attraktivt område i anslutning till Linnéuniversitetet med närheten till naturen genom bland annat Slottsparken nedanför Teleborgs Slott och promenadstråket runt sjön Trummen.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter för hyresgäster och besökare. I laddparken laddar du och dina besökare era elfordon. Möjlighet finns för den som vill att hyra en fast parkeringsplats. Cykelgarage finns och pumpstation när däcken rullar onödigt trögt.

Närservice:

På området finns matställen, dagligvaruhandel, hotell, blomsteraffär, träningscenter, frisör, datorbutik, bibliotek och pressbyrå. I närområdet finns bland annat vårdcentral, apotek, simhall, bensinmack och bilverkstad.

Kommunikationer:

Flera busslinjer går från Resecentrum till Linnéuniversitet och Teleborgs Centrum. Närmsta busshållplats är på Trummenvägen. Du når Videum Science Park via cykelvägar från flera håll.


Övrig information

Övrigt:

Videum Science Park är en mötesplats för människor, idéer och kunskap samt en plattform för nyföretagande och företagsutveckling. Vi erbjuder dig unika, moderna lokaler i en dynamisk miljö. Som företagare i vår science park blir du en del av en inspirerande miljö för kunskapsintensiva tillväxtföretag. Här stimuleras du till utbyte med andra företagare i vardagen och får med vår hjälp en nära anknytning till Linnéuniversitetet. Hos oss har du fri tillgång till moderna mötesrum och gemensamhetsytor med öppet wifi. Du kan även boka fullt utrustade konferensrum där vi erbjuder professionell service för dina lite viktigare möten. Personalen du möter i reception och konferens är utbildade mötesrådgivare och hjälper dig på vägen till ett bättre möte i allt från val av lokal, möblering och teknik till planering av agenda, fika och lunch. För alla hyresgäster ordnar vi både utbildande event och sociala aktiviteter för att inspirera och ge många möjligheter att lära känna och bilda nätverk med andra företag. Vår devis är att ”idéer föds där människor möts”.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Johan Alserin

Kundansvarig projektledare

Johan Alserin

johan.alserin@videum.se

0470 VISA NR 0470-72 33 09

0705 VISA NR 0705-81 78 58

Marknadsförs av Videum AB
videum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Framtidsvägen 16