Globen City | Johanneshov

Favorit Dela

Arenavägen 33

Modernt kontorshotell i Globen city.

Beskrivning

På bästa läge i Globen city högt uppe i fastigheten öppnar nu First Office ett nytt kontorshotell. First Office erbjuder modernt inredda kontorsrum, där du kan arbeta effektivt och samtidigt bli del av ett nätverk med likasinnade på kontorshotellet. Vi har egen personal på plats som kan assistera er verksamhet. Det är enkelt att hyra plats på First office. Det mesta är inkluderat i hyran, så att ni kan fokusera på er verksamhet. På First Office Globen city finns 45 rum i storlekarna 8-50 kvm. Kontakta oss för mer information.
  • Total yta

    50 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 8 50

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Arenan 6

Byggår:

1991

Våningsplan:

8

Planlösning:

Just nu har vi lediga rum mellan 8-50 kvm. Planlösningen är flexibel och kan anpassas efter era behov. Flera mötesrum i olika storlekar finns att tillgå, samt omklädningsrum med dusch, lounge, och två terrasser med fantastisk utsikt. Rummen är möblerade med höj- och sänkbara skrivbord, kontorsstol, låsbart förvaringsskåp och skrivbordslampa.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Globen City är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken med 250 verksamma företag. Globen City ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt.

Närservice:

Fastigheten är belägen invid Globen Shopping med 60 butiker, flertalet restauranger och caféer. Här finns även mataffär, bank, Systembolag, träningsanläggning och läkarmottagning.

Kommunikationer:

Tunnelbana och tvärbana från stationerna Globen och Gullmarsplan finns på gångavstånd.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sofia Persson Borg

Sofia Persson Borg

sofia.perssonborg@klovern.se

010- VISA NR 010-482 72 09

Marknadsförs av Klövern AB
klovern.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Arenavägen 33

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör