Skriv ut

Skapa PDF

Arfvinges väg 32, Kungsholmen

stockholm

Trevlig kontorslokal i två plan med blandad planlösning. Möjlighet att påverka både planlösning och ytskikt. Egen terrass går att tillskapa.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 500 - 1 173 m²
Karta

Information

Beskrivning

Precis intill tunnelbanan i expanderande Stadshagen ligger denna fin lokal om sammanlagt ca 1170 kvm i två plan med interntrappa. Här har du möjlighet att vara med och påverka både planlösning och ytskikt. Lokalen har ett härligt ljusinsläpp via många fönster och en bra takhöjd. Egen terrass går att tillskapa!.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Lokalen är uppdelad i två plan med en interntrappa. Lokalen på plan 1 tr är ca 510 kvm och lokalen på plan 2 tr är ca 660 kvm. Blandad planlösning med ett stort och trevligt pentry/paus. I lokalen finns 9 WC och 4 duschar. Lokalen har två entréer på vardera våningsplan samt en lasthiss som också går upp till båda våningsplanen.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 500 1 173

Omgivning

Omgivning/natur

I Stadshagen är det närhet till allt; strandpromenader, restauranger, galleria och grönområden. Området har genomgått en stor förvandling med nybyggnationer av bostäder, kontor, service etc och Stadshagen fortsätter expandera.

Närservice

Lindhagenhuset ligger endast några minuters promenad från lokalen. I Lindhagenshuset finns ICA Maxi, systembolag, apotek samt butiker och restauranger. I området kring fastigheten finns många trevliga restauranger. Fridhemsplan med dess breda serviceutbud nås på gångavstånd.

Kommunikationer

Endast ca 100 meter till Stadshagens tunnelbanestation (blå linje) varifrån du snabbt tar dig till Centralen. Busslinjerna 49 och 56 passerar i närheten. Till Fridhemsplan är det gångavstånd och därifrån kan du ta flertalet bussar samt tunnelbanas gröna och blå linje. Det är även bekvämt att ta sig med bil till fastigheten då E4/E20 passerar i närheten.

Övrig information

Övrigt

Observera att några av bilderna är referensbilder från andra lokaler i fastigheten.

Sökhjälp