Skriv ut

Skapa PDF

Östra Varvsgatan 2, Västra hamnen

malmö

Modernt kontorsplan centralt beläget i Västra Hamnen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 925 - 925 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

På centralt läge kan vi erbjuda en rymlig kontorslokal som täcker hela andra våningsplanet i en modern kontorsfastighet. Idag består ytan av öppet kontorslandskap, flertalet mindre kontor/samtalsrum samt tre större konferensrum. Vid pentryt erbjuds generösa ytor som blir en trevlig mötesplats för fika- och lunch. Lokalen lämpar sig väl till det större företaget som värderar närheten till kommunikationer, service och citypuls. Kontorsytan behöver en uppfräschning och ger möjlighet att påverka materialval och planlösning. Välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka in en visning.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 925 925

Omgivning

Omgivning/natur

Västra Hamnen i Malmö är ett populärt område som ligger mellan Centralstationen och havet. Området har vuxit fram de senaste tio åren och har en modern framtoning.

Närservice

I området erbjuds många lunchrestauranger av olika karaktärer. Här finns även matbutiker, systembolag, bank, apotek, frisörer och gym i absolut närhet.

Kommunikationer

Från centralstationen är det ca 10 minuters promenad. Det finns naturligtvis även stadsbuss att ta den sista biten, hållplatsen är då precis utanför fastigheten.

Östra Varvsgatan 2
Sökhjälp