Skriv ut

Skapa PDF

Arenavägen 45 plan 8, Globen City

johanneshov

Flexibelt kontor mitt i Globenområdet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 202 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Denna lokal är belägen centralt i området med Globen precis utanför fönstret. Planlösningen kan anpassas efter kundens önskemål och det burspråk som vetter mot arenan skapar ljus och rymd i lokalen. Det centrala läget med närhet till både service och allmänna kommunikationer är ett stort plus. Direktaccess till garage, godsmottagning och miljörum finns även via fastighetens hissar.

Planlösning

Utförande

Byggår

1989

Våningsplan

8

Planlösning

Vi skräddarsyr planlösningen efter kundens önskemål.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 202

Omgivning

Omgivning/natur

Globen är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma i området. Globen ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Närservice

I området finns Globen Shopping med ca 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, gym, läkare, tandläkare m.m.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser i fastigheterna som även har inhägnad cykelförvaring.

Vägbeskrivning

Globen City ligger mellan Gullmarsplan och Slakthusområdet och nås smidigt via bl.a. intilliggande Södra länken och Nynäsvägen som båda har avfarter märkta "Globen". Såväl tunnelbanan som Tvärbanan har stationer med samma namn.

Sökhjälp